Madonnan Tallinnan konsertin lippuja myyntiin myös Suomessa

Madonnan Tallinnan konsertin lippuja tulee myös myyntiin Suomessa. Lippujen myynti alkaa torstaiaamuna.

Madonna konsertoi Tallinnan Laululavalla tiistaina 4. elokuuta. Virolaisen BDG:n ja Live Nation Finlandin yhteistuotantona järjestämän Tallinnan konsertin 70 000 lipusta 8 000 kappaletta tulee myyntiin Suomessa.

Lipunmyynti alkaa torstaina 5. maaliskuuta Lippupisteen nettisivuilla kello 10. Odotettavissa olevan ennätyskysynnän vuoksi ostorajoitukseksi on asetettu kuusi lippua per asiakas

Konserttialue Tallinnassa on jaettu kahteen lohkoon ja kaikki paikat ovat seisomapaikkoja. 135 euroa maksavalla lipulla pääsee lähimmäksi lavaa. Halvemmat, kauemmilla paikoilla olevat liput maksavat 70 euroa. Hintoihin saattaa tulla myös mahdollisia toimituskuluja.

Madonnan konsertti Tallinnan Laululavalla on jatkoa viime vuonna alkaneelle Sticky & Sweet -kiertueelle, joka on jo nyt historian tuottavin sooloartistin kiertue. Kiertue ulottuu 6. elokuuta myös Helsingin Jätkäsaareen, jonka Madonna-konsertti on jo loppuunmyyty.

Madonnan lukuisia Grammy-ehdokkuuksia kerännyt Hard Candy -albumi nousi julkaisuviikollaan listaykköseksi yli 37 maassa. Suomessa levy vietti ykkössijalla kolme viikkoa putkeen ja on myynyt platinaa.

Madonnan lippujen myynnistä tuli kaaos