Matti Nykänen kuvasi musiikkivideota Jyväsjärvellä perjantaina: "Jyväskylässä vesi on aina lämmintä" – ex-mäkihyppääjän takareisi venähti vesihiihdossa

Nykäsen ja Yksi Totuus -räpduon kappale julkaistaan lokakuun lopussa.

Perjantaina Jyväsjärven laineilla raikasi suomiräp, kun  Yksi Totuus -duon Mäkki ja DJ Takapotku nappasivat mäkikotkan Matti Nykäsen saunalautan kyytiin uuden musiikkivideonsa kuvauksia varten. Nykänen vastaa duon kahdeksannen studiokappaleen lauluosuuksista.

­– Soitin Matin keikkamyyjälle, josta idea lähti sitten kehittymään. Ollaan ihailtu Mattia ihan pienestä pitäen, ja tämä on sellainen biisi mihin ei ketään muuta kuin Mattia voitu ottaa täyttämään näitä saappaita, Mäkki, eli  Gert Kaasik kertoo.

Päivä kului saunalautalla miesten mukaan erinomaisesti, ja etenkin Nykänen kertoo nauttineensa sydämensä kyllyydestä.

– Tämä ympärillä oleva tiimi on sellainen, josta ei puutu yhtään mitään. Oli mahtava päästä osaksi tätä kokonaisuutta, mies kertoo.

Musiikkivideossa Matti muun muassa ajelee vesiskoottereilla, rentoutuu paljussa sekä testaa taitojaan vesihiihdossa. Mutta miten sujui Nykäsen siirtyminen suksilla lumelta vedelle?

– Tietysti vesisuksilla vetäessä takareisi otti ja venähti, siitä ei siis tullut yhtään mitään. Eiköhän se siitä kuitenkin parane ajan myötä, entinen jyväskyläläinen kertoo naureskellen.

Lokakuun lopussa julkaistavalla kappaleella juhlitaan Gert Kaasikin mukaan isänmaata, sekä ihannoidaan sitä missä saadaan asua ja elää. Kappale on osa ensi vuoden helmikuussa julkaistavaa levyä.

– Tulossa on kovaa keikkailua ja jalansijan tavoittelua kovasti kilpailullisessa suomiräpkentässä, Kaasik kiteyttää.

Nykäselle räppibiisissä esiintyminen ei ole ensimmäinen kerta, sillä vuonna 2013 mies lauloi suositun Teflon Brothers yhtyeen kappaleella Tuusula mielessäin. Palaaminen Jyväskylään päiväksi oli miehen mukaan hieno kokemus.

– Söin aamupalan oman äidin luona, jonka jälkeen saavuttiin päiväksi tänne kauniisiin järvimaisemiin, Nykänen kertoo.

Oliko Jyväsjärven vesi yhtä kylmää kuin aina ennenkin?

– Ei, Jyväskylässä vesi on aina lämmintä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .