Matti Nykänen nousee esiintymislavalle

Suonenjoen Mansikkakarnevaalien 2012 ohjelma on valmistunut. Pääesiintyjinä ovat Matti Nykänen, Vicky Rosti, Dannyn juhlakiertue, Marita Taavitsainen ja Pekka Hartonen.

Festivaalien toiminnanjohtaja Pertti Nyyssönen iloitsee Nykäsen värväämisestä. Hänen laskujensa mukaan mäkilegenda pääsee vankilasta kesäkuun puolivälin tienoilla.

– Matti oli meillä esiintymässä kolme vuotta sitten ja esiintyikin hyvin ja kunnolla, ja hän veti paljon väkeä. Sama tarkoitus tässä on nytkin, Nyyssönen kertoo Savon Sanomille.

Mansikkakarnevaalien muu ohjelma on tuttu aikaisemmilta vuosilta. Ohjelmaan kuuluu muun muassa mansikkatytön ja mansikkaisännän valinta.

Kaupungin halki kulkee karnevaalikulkue ja sunnuntaina on perinteinen mansikkakirkko. Nuorisolle ja lapsille on aikaisempien vuosien tapaan omaa ohjelmaa.

Karnevaalit säilyvät edelleen pääsymaksuttomina, ja ne pidetään 13.-15. heinäkuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Kaatui, mutta voitti – tämä suomalainen urheilutarina ei unohdu

Bändi syntyi Jyväskylässä ja ukkosen isku vei sen maailmankartalle – Steve ’n’ Seagulls kiertää Pohjois-Amerikkaa jo seitsemättä kertaa

Excalionin palaset loksahtivat Laukaassa kohdilleen – Konneveden lahja metallimusiikille julkaisee uuden levyn syyskuussa

Lempi leiskui festareilla – mies kosi Tuomistonlammen laiturilla: "Ainakin vuoden verran olen miettinyt, että Naamoilla kosin"

Ukkometson tulipalo vuonna 1981 toi Jyväskylän keskustaan dramaattisen näyn – eliittiravintolan toiminta päättyi liekkeihin, mutta tarinat elävät

Päijännepurjehduksen tuuletukset nähdään tänä vuonna Säynätsalossa – venekunnat aloittavat 118 kilometrin urakkansa Padasjoelta

Katso kuvat: John Smith Rock Festivalin perjantai oli loppuunmyyty – "Tämä on vain kerta kaikkiaan aivan todella hyvin järjestetty festari"

"Pelkopalautetta on tullut monesta sarjasta" – Möröt ja nallet ovat aikansa kuvia

Palkittu uuraislainen hevoskuvaaja kokoaa näyttelyn lapsuusmaisemiinsa – katso täältä parhaita paloja

Metrilaku, bajamaja, muikut – katso tästä, kuinka hyvin pärjäät kesäbingossa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.