Menovinkki: Jyväskylässä esiintyy viikonloppuna yli 50 artistia

Jyväskylän ravintoloissa on tänä viikonloppuna tavattoman paljon elävää musiikkia. Kaupungissa esiintyy reilusti yli 50 muusikkoa ja bändiä.

Perjantaina on mahdollisuus selvittää, mistä päin Suomea tulee maamme energisin ja vaarallisin rock. Red Neckissä esiintyy helsinkiläinen rock-jumalatar Angelina Gracie ja Popparissa taas Ms. Ledsin kipparoima jyväskyläläinen Misleds-funkrock-pumppu.

Wankkurissa karaoke-laulajat saavat levätä hetken, kun perjantaina lavalla esiintyy Jani Wickholm. Korkeatasoista iskelmää ja suomipop-tulkintaa on tarjolla myös lauantaina Jyväshovissa, jossa keskisuomalaista yleisöä herkistää Vesterinen yhtyeineen.

Lauantai on omistettu hip hopille. Paviljongin RSC-bileissä esiintyvät Suomen suosituimmat räppärit Fintelligensistä Jare & Villegalleen.

Lutakossa on lauantaina luvassa harvinaista herkkua kun kaksikymmentävuotista uraansa juhliva Absoluuttinen Nollapiste tuo Jyväskylään Roots-ilta-kiertueensa. Roots-illoissa Rovaniemen omaleimaisen popin lähettiläät soittavat alkuaikojen kokoonpanollaan varhaista tuotantoaan.

Vesterinen Yhtyeineen - Kukaan ei koskaan -musiikkivideo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.