Mereinen spektaakkeli Jyväskylässä – Atlantia on 300 ihmisen yhteisteos

Sunnuntaina 13.12. kello 18 rävähtää Jyväskylän Paviljongissa, kun Wilhelm-salissa sukelletaan merelliseen seikkailuun.

Keväällä 2014 Parkour Akatemia, Jyväskylän Sirkuskoulu ja Cooma Dance Academy lähtivät yhteiselle avaruuslennolle näytöksessään Tri Space Spectacular. Nyt tarina saa jatkoa, kun kolmikko seikkailee syvällä valtameren uumenissa teoksessa Atlantia.

Atlantian fantasiatarinaa kuljettaa Kalastaja, aarretta mukanaan kantava hahmo, jonka seikkailua ja kamppailua vedenalaisessa maailmassa yleisö pääsee todistamaan. Samalla kohdataan mitä erilaisimpia meren asukkeja, joiden tarkoitusperät eivät aina ole pelkästään hyviä...

Miten lopulta käy, päätyykö aarre merinoidan leväisiin kynsiin vai selviääkö Kalastaja takaisin pintaan syvyyksien paineesta?

Mukana sunnuntain seikkailussa on noin 300 kaikenikäistä tanssin, sirkuksen ja parkourin harrastajaa ja ammattilaista. Heistä nuorimmat ovat 1,5-vuotiaita ja vanhimmat lähes kuusikymppisiä.

– Meillä on ollut mieletön meininki jo harjoituksissa. Eikä ihme, sillä tässä produktiossa harrastajat luovat sisällöt. Ja loppuun tulee vielä yllätys katsojille, Sirkuskoulun rehtori ja projektin amiraali Erika Forsberg sanoo.

Paljastettakoon tässä nyt sen verran, että kyseessä on sykähdyttävä musiikillinen ensi-ilta.

Sunnuntain esitys väliaikoineen kestää kaksi tuntia ja liput maksavat 26/23 euroa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .