Metallican Death Magnetic leviää verkossa

Yhdysvaltalaisen hevijätin Metallican kauan odotettu uusi albumi on vuotanut ennen aikojaan verkkoon. Death Magnetic -levyn virallinen ilmestymispäivä on 12. syyskuuta, mutta albumin biisit ovat lähteneet leviämään internetin välityksellä reilua viikkoa ennen h-hetkeä.

Vuodon syyksi epäillään pariisilaista levykauppaa, jonka kerrotaan myyneen jostain syystä jo tiistaina useita kappaleita Death Magneticia. Eikä mennyt kauaakaan, kun levy oli internetissä kenen tahansa kuunneltavissa ja ladattavissa.

Metallica-rumpali Lars Ulrich ei kuitenkaan ota paineita levyn vuotamisesta verkkoon ennen aikojaan. Mies toteaa san franciscolaisen radioaseman haastattelussa tilanteen olevan tyypillistä nykyajalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Näyttelijä-laulaja Jussi Lampi matkustaa Keski-Suomeen "yhden miehen ylivoiman" takia: "Näin hyvän ystävän löytäminen aikuisena on harvinaista"

Lähipiiri patisti Oku Luukkaisen, 34, lääkärin pakeille, ja diagnoosiksi tuli uniapnea – “Pahimmillaan olin hengittämättä yli minuutin”

Kolumni: Big Brother lopettaisi suhteen heti

Pauno Paajala on maanantaina alkavan Rattikärpänen-tv-ohjelman sankari – ajoi elämänsä raskaimman matkan viime elokuussa

Tämä oli se kerta, kun lintubongarit käyvät luontokuvaajan luonnon päälle – mutta lopulta sinnikkyys palkittiin: "Tunnin, puolentoista välein se kuitenkin aina piristyi"

Kolumni: Synnyttikö visailu presidentinkin? – Tuttu juttu Shown katsominen tuntuu aikasiirtymältä 90-luvulle

Helsingin musiikkimuseo noteerasi Litku Klemettinä tunnetun jyväskyläläisen Sanna Klemetin isosti

Tältä näyttää Karaokepub Resinan uusi sisustus Jyväskylän vanhalla rautatieasemalla: täyspuuta, höyryveturi ja western-fiilistä

Euroopan halki polkeneen jyväskyläläisen Teemun, 22, matka sai yllättävän käänteen, kun omaisuus paloi pyörää myöten

Vanhat kuvat: Alvar Aalto käynnistämässä Viitaniemen alueen suunnittelua

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.