Metroid: Other M

Nintendon arvostetuimpiin ja rakastetuimpiin pelisarjoihin lukeutuva Metroid palaa Wiille uuden tekijätiimin käsittelyssä. Tuore perspektiivi onkin onnistunut, sillä Metroid: Other M on erityisen jännittävä ja kiehtova toimintaseikkailupeli.

Peliaika koostuu avaruusaseman tutkimisesta ja vihollisten kukistamisesta. Räiskintää ja akrobatiaa piisaa, kun pelataan vuorottain sivuttaisesta kuvakulmasta sekä suoraan hahmon silmistä. Pelaaja tuntee olevansa aina tilanteen tasalla, sillä ohjattavuus toimii luontevasti täpärimmissäkin taisteluissa.

Toteutukseltaan Other M on tyylikäs ja tunnelmallinen peli, joka miellyttää mielikuvituksellisella kenttä- ja vihollissuunnittelullaan. Motivaatio uuden näkemiseen on alati läsnä.

Oivallinen Other M tarjoaa innostavan pelikokemuksen, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Metroid: Other M (testattu: Wii).

Uusimmat

Tänään

Jyväskyläläiskaunotar Lotta Näkyvä putosi Selviytyjistä – "Omat liittolaiset pettivät"

Pitkittynyttä vaivaa varten määrätty antibioottikuuri toi Merja Kohvakalle yöunet vievän allergian, ja se saattoi pelastaa hänen henkensä: "Se oli onnekas yskä"

Pentti Särkiojan, 80, olympialaiset lähestyvät puolen vuosisadan ikää, eikä Pylkönmäen Yrittävän puheenjohtajan pesti ole loppumassa – "Joskus talkootunteja kertyi liikaakin, mutta olen tykännyt tästä touhusta"

Arman Alizadille talousohjelma Youtubeen

Jyväskylään jo kolmas Aito Döner -ravintola

Miksi vain luonnollinen kauneus on hyväksyttyä, kauneusyrittäjä Tiina Jylhä kysyy – Jyväskylässäkin kohotetaan rintoja ja muotoillaan häpyhuulia

Kun vaimo alkoi odottaa lasta, Joonas Tolvanen kirjoitti tulevalle lapselle kirjan

Mikä urheiluseura täytti 100 vuotta? Tunnetko keskisuomalaiset kansanedustajat? Mikä marja mainitaan maakuntalaulussa? – Testaa, kenellä on kaveriporukassasi paras Keski-Suomi-tietämys

Vanhanajan huonekasvit loppuvat kukkakaupoista – Löytyykö sinun kotoasi näitä klassikkokasveja?

Viitasaarelaiset naiset innostuivat neulomaan 350 paria villasukkia veteraaneille – Neuloosi jäi päälle ja nyt he kokoontuvat kerran viikossa neulomaan ja juttelemaan

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.