Mikko Rasila ja Markus Aho kertovat rakkaustarinansa

Keski-Suomessakin monista teatteritöistään tunnetun kaksikon, näyttelijä Mikko Rasilan ja tuottaja Markus Ahon, parisuhde siunattiin viime marraskuussa Espanjassa. TV5:n dokumentti kertoo pariskunnan rakkaustarinan 19. helmikuuta ohjelmassa Mikko ja Markus­ – ikuisesti sinun.

Rasila on teatterin moniammattilainen, jota työ on vienyt kotimaan estradeilta ympäri maailmaa. Hän on tanssija, näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja ja laulaja.

Hän on ohjannut useita esityksiä myös Keski-Suomessa, muun muassa Viulunsoittaja katolla ja West Side Story -musikaalit Jyväskylän kaupunginteatteriin ja useita kesäteatterinäytöksiä Keuruulla ja Haapamäellä. Ensi kesänä hän ohjaa Keuruun kesäteatterissa uudelleen kirjoittamansa version Anneli Kannon Ministerille morsian -näytelmästä; pääosaan on valittu näyttelijä Hannele Lauri.

Markus Aho puolestaan on syntynyt ja varttunut Keuruulla.

TV5:n dokumentti piirtää kuvan pitkään yhdessä olleesta parista, joka elää tunteella eikä häpeä rakkauttaan. Pariskunta kertoo häävalmisteluiden ohessa avoimesti rakkaudesta, hyväksynnästä ja ystävyydestä.