Mikko Rasila ja Markus Aho kertovat rakkaustarinansa

Keski-Suomessakin monista teatteritöistään tunnetun kaksikon, näyttelijä Mikko Rasilan ja tuottaja Markus Ahon, parisuhde siunattiin viime marraskuussa Espanjassa. TV5:n dokumentti kertoo pariskunnan rakkaustarinan 19. helmikuuta ohjelmassa Mikko ja Markus­ – ikuisesti sinun.

Rasila on teatterin moniammattilainen, jota työ on vienyt kotimaan estradeilta ympäri maailmaa. Hän on tanssija, näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja ja laulaja.

Hän on ohjannut useita esityksiä myös Keski-Suomessa, muun muassa Viulunsoittaja katolla ja West Side Story -musikaalit Jyväskylän kaupunginteatteriin ja useita kesäteatterinäytöksiä Keuruulla ja Haapamäellä. Ensi kesänä hän ohjaa Keuruun kesäteatterissa uudelleen kirjoittamansa version Anneli Kannon Ministerille morsian -näytelmästä; pääosaan on valittu näyttelijä Hannele Lauri.

Markus Aho puolestaan on syntynyt ja varttunut Keuruulla.

TV5:n dokumentti piirtää kuvan pitkään yhdessä olleesta parista, joka elää tunteella eikä häpeä rakkauttaan. Pariskunta kertoo häävalmisteluiden ohessa avoimesti rakkaudesta, hyväksynnästä ja ystävyydestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.