Miss Jyväskylä 2017 Kiia Pitkänen tähtää Miss Suomi -kisaan – Välipalana maistuisi Pitsimissi-titteli

Vuoden 2017 Miss Jyväskylä Kiia Pitkänen, 19, osallistuu pitkästä aikaa missikilpailuun, kun hänet nähdään Raumalla Pitsimissikilpailun finaalissa heinäkuun lopulla.

Pitkänen kertoo pitäneensä tarkoituksellisesti taukoa missikisoista, koska on halunnut valmistautua sekä fyysisesti ja henkisesti siihen elämänsä pääkilpailuun.

– Olen päättänyt tähdätä vuoden 2020 Miss Suomi -kisaan, nainen paljastaa.

Siksi hän on treenannut salilla ja tehnyt ajattelutyötä.

– Pitää saada älliä päähän isommille markkinoille.

Pitsimissi-kisalla on pitkät perinteet. Rauman oma missi on valittu joka vuosi vuodesta 1978. Kyseessä onkin yksi maamme vanhimmista kauneuskisoista, joita kilpailijat aina kehuvat hyvähenkiseksi.

– Tähän kisaan halusin hakea. Ja kanssakilpailijat ovat osoittautuneet oikein mukaviksi tytöiksi. Raumaakin tunnen jonkin verran, ja lisää tutkin kaiken aikaa, Pitkänen sanoo.

Järjestäjien mukaan “Pitsimissi on helposti lähestyttävä nuori nainen, joka haluaa edustaa Raumaa ja olla kontaktissa kaupunkilaisten ja turistien kanssa. Valmius toimia juontotehtävissä ja muissa promohenkisissä tehtävissä on tärkeää.” Järjestäjät korostavat, että tässä kisassa ei haeta parasta uimapukumallia.

Pitsimissi valitaan aina heinäkuussa Rauman Pitsiviikolla.

Rata-autoilija Jonne Rautjärven kanssa seurusteleva Pitkänen on kesän tehnyt promohommia sekä tukenut Jonnea tämän kisamatkoilla. Ravintola Vemmelsäärestä aina hyväntuulisen Kiia Pitkäsen voi myös bongata, sillä hän käy siellä vetämässä karaokeiltoja – ja laulamassa itsekin.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .