Miss Jyväskylä Emma Peltonen haluaa voittaa myös Pitsimissi-kisan

Hallitseva Miss Jyväskylä Emma Peltonen on päässyt Raumalla heinäkuun lopulla ratkeavan Pitsimissikisan finaaliin. Peltosen mukaan tämä on ensimmäinen todella iso missikisa, johon hän osallistuu sitten Miss Jyväskylän.

Vaikka Peltonen on hallitseva Miss Jyväskylä, hän voisi edustaa voittajana myös Raumaa, jota tuntee jonkin verran.

– Siskoni opiskeli Raumalla, joten siellä on tullut käytyä. Olen varma, että edustaisin Raumaa hienosti. Tämä on sitä paitsi kilpailu, jonka arvot vetivät puoleensa ja sopivat minulle. Olen kiltti ja empaattinen ihminen, joka tykkää tehdä töitä ihmisten kanssa, Peltonen sanoo.

Rauman oma missi on valittu joka vuosi vuodesta 1978. Kyseessä onkin yksi maamme vanhimmista kauneuskisoista. Pitsimissi-kilpailussa etsitään “edustavaa ja esiintymiskykyistä nuorta naista, jossa yhdistyy ulkoinen ja sisäinen kauneus”.

Kisa sijoittuu Pitsiviikolle 23.–27. heinäkuuta. Finaalissa valitaan Pitsimissin lisäksi kaksi Pitsiprinsessaa sekä yleisöäänestyksen voittaja. Finaali pidetään ulkoilmassa keskellä Suomena kauneinta kesää ja keskellä kaupunkia.

Emma Peltosen Miss Jyväskylä -pesti on samalla kulkemassa kohti loppuaan. Millainen vuosi sinulla on ollut?

– Aika pitkälti olen käyttänyt ajan itseni kehittämiseen sekä fyysisesti että henkisesti. Vedän Kaisa Wallinheimon minulle luomaa ohjelmaa ja teen aivotyötä tutkiskellakseni arvojani ja elämääni, Emma Peltonen sanoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .