Miss Rock -kisassa yllättävä sopimuskiista - Annamaria kieltäytyi, Heidi jatkaa

Osallistuminen olisi voinut johtaa työpaikan menettämiseen.

Miss Rock -kisassa on koettu pienimuotoinen skandaali, kun äänien perusteella jatkoon päässyt äänekoskelainen Annamaria Sulander joutui kieltäytymään jatkopaikasta järjestäjien tarjoaman sopimuksen vuoksi. Sulander ei voinut hyväksyä sopimuksen kohtaa, jossa hänen olisi pitänyt olla aina tarpeen tullen kisaorganisaation käytössä.

– Odottelen tässä työtarjouksia ja sopimus olisi käytännössä tarkoittanut sitä, että olisin voinut joutua kieltäytymään työstä Miss Rock -edustamisen kustannuksella. Sellaiseen en halunnut lähteä, Sulander sanoo.

Hänen mielestään sopimuksessa oli muutama muukin kohta, joka sai hänet jättämään leikin kesken, vaikka hän sai neljänneksi eniten ääniä ja olisi mennyt kirkkaasti jatkoon.

– Osasyy siihen, että en kisaa jatkanut oli, että se sotii periaatteina vastaan. Kuulin, että karsinnan aikana osa kilpailijoista oli mielistellyt ja kaveerannut tuomareiden kanssa. Minä en sellaiseen lähde. Suuret kiitokset kuitenkin kaikille äänestäjilleni, toivon, että he ymmärtävät.

– Toivon onnea ja menestystä muille kilpailijoille, erityisesti Heidille.

Kyseinen Heidi on jyväskyläläinen Heidi Riihimäki, Annamarian ystävä, joka pääsi ja myös menee jatkoon.

– Kyllähän fiilis nyt on hyvä. Vastassa on kuitenkin jatkossa kovia mimmejä, joilla on asenne kohdallaan, joten askel kerrallaan tässä mennään, Riihimäki kertoi sen jälkeen, kun hänen jatkoon pääsynsä oli varmistunut.

Kovin riehakkaasti jalat maassa pitävä Riihimäki ei keskiviikkona jatkopaikkaa juhlinut.

– Jos vaikka pääsisi koirien kanssa lenkille...

Ensimmäisessä äänestyksessä 15 eniten ääniä saanutta jatkaa lauantaina 12.3. pidettävään semifinaaliin, jossa tuomaristo valitsee 10 kilpailijaa finaaliin. Finaali pidetään 23.4.

Heidi, miten valmistaudut semifinaaliin?

– Kai sitä kampaajalla pitäisi käydä ja saattaa tuo työn alla oleva (feenikslintu-aiheinen) tatska valmiiksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.