Miss Suomi -finalistit julkistettiin: Mukana Erika Helin Jyväskylästä – Saako kaupungin huima missimenestys jatkoa?

"Näemmä kova työ kannattaa", kolmannella yrittämällä finalistikymmenikköön valittu Helin sanoi.

Miss Suomi 2018 -kilpailun finalistit julkistettiin eilen. Keskisuomalaisittain toivo kohdistui Erika Heliniin, joka oli keväällä valittu 20 semifinalistin joukkoon. Nyt Helinin matka jatkui finalistikymmenikköön.

– Mulla on aina ollut suuri unelma olla mukana Miss Suomi -kilpailussa ja finalistikiertueella. Näemmä kova työ kannattaa, ja tänä vuonna mäkin olen mukana. Uskon, että tästä kiertueesta tulee paras ikinä, Helin sanoi julkistustilaisuudessa Helsingissä ISTV:n suorassa lähetyksessä.

Helin hakee Miss Suomeksi kolmatta kertaa ja on nyt finaalissa ensi kerran. Tämän vuoden voittaja valitaan 29. syyskuuta Billnäsin ruukilla Raaseporissa.

24-vuotias Helin valmistui tänä vuonna Jyväskylän ammattikorkeakoulusta mediatekniikan insinööriksi. Hän työskentelee sovellusneuvojana ja on myös perustanut yrityksen, joka valmistaa nettisivustoja.

Jyväskylällä on Miss Suomi -kilpailuissa nätti lähimenneisyys. Jyväskylästä on kruunattu tällä vuosituhannella Miss Suomiksi viisi kaunotarta: Shirly Karvinen (2016), Bea Toivonen (2014), Lotta Hintsa (2013), Essi Pöysti (2009) ja Heidi Willman (2001).

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .