Miss Suomi joutui merihätään Thaimaassa

Jyväskyläläinen Miss Suomi Lotta Hintsa kertoo joutuneensa Thaimaan-matkallaan merihätään. Hintsa päivitti tänään Facebook-tililleen, että on kiitollinen selvittyään hengissä merestä.

Hintsa kertoo, että kova merenkäynti vaati veronsa ja naisen kuljettama vene kaatui. Hän joutui uimaan rantaan, mutta aallot heittelivät naista koralleja vasten.

- Nyt on sitten kuvaajilla photoshopattavaa tämän päivän seikkailun jäljiltä. Sellaiset ruhjeet ympäri kroppaa korallissa pyörimisen jälkeen. Muutenkin aika kiitollinen olo siitä että ollaan koko konkkaronkka hengissä. Kannattaisi uskoa kun thaimaalaiset itse sanovat että näissä aalloissa olisi parempi ottaa speed boat eikä pitkähäntävene, Hintsa päivittää.

- Täällä on ollu aika villit kelit tänä aikana ku ollaan oltu. Mutta ei siis vene pääsy lähelle rantaa ni jouduttiin rämpimään/uimaan/sukeltamaan sinne ja aallot heitti mua pariin otteeseen korallien sekaan. Sen jälkeen ehkä elämämme turvattomin kyyti. Mutta nyt kaikki hyvin ja haavat desinfioituna, Hintsa toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.