Miss Suomi tulee jälleen Jyväskylästä – "Olo on kuin unessa"

Jyväskylässä lähes koko ikänsä asunut Shirly Karvinen on vuoden 2016 Miss Suomi.

Jyväskylässä syntynyt Shirly Karvinen, 23, on uusi Miss Suomi. Karvinen valittiin kruunun kantajaksi kymmenen kaunottaren joukosta Hämeenlinnassa Vanajan linnassa suorassa televisiolähetyksessä.

Karvinen oli kilpailussa myös lehdistön ihannetyttö. Perintöprinsessoiksi tulivat Emilia Seppänen ja Heta Sallinen. Toinen kilpailun jyväskyläläinen, Elli-Noora Koskela palkittiin yleisön suosikkina.

– Olo on kuin unessa ja pelkään, että joku herättää minut, Karvinen totesi tuoreeltaan kruunauksen jälkeen Keskisuomalaiselle.

Hiljattain eronnut Karvinen toteaa medialle, etteivät jääkiekkoilijat kiinnosta.

– Miehet saavat nyt jäädä, aion keskittyä töihin ja missiviitan kantamiseen seuraavan vuoden ajan.

Karvinen asuu nykyisin Helsingissä, mutta hänen vanhempansa asuvat Jyväskylässä ja Karvisen juuret ovat yhä vahvasti Keski-Suomessa. Vanhemmat olivat myös kannustamassa tytärtään paikan päällä.

Karvinen on opiskelija ja hänen missinmittansa ovat 170/55.

Ennen kisaa Karvinen arvioi Keskisuomalaiselle, että hänen paras avunsa kisassa on valloittava persoona.

– Toki eksoottinen ulkonäköni pistää ihmisillä silmään, mutta koen olevani persoonallani vahva ja siksi sopiva Miss Suomeksi, Karvinen kertoi.

Karvisen äiti on kiinalainen.

Keski-Suomesta tulee kiistatta missikauneutta, sillä 2000-luvulla Karvinen on jo viides jyväskyläläistaustainen Miss Suomi. Aiemmat missit ovat vuonna 2001 valittu Heidi Willman (nykyään Sohlberg), 2009 valittu Essi Pöysti, 2013 valittu Lotta Hintsa ja 2014 valittu Bea Toivonen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .