Miten sujuu Kekkoselta rock'n'roll?

Komediasarja Naurun paikka: Saunavuoro tekee paluun. Kahdeksanosainen sarja nähtiin edellisen kerran vuodenvaihteessa 2004-2005.

Presidentti Kekkosesta ei ole juuri huumoria tehty. Nyt häntä esittää Jarkko Pajunen. Kekkonen nähdään ainakin saunomassa, hiihtämässä, kalastamassa ja piknikillä. Pääteemoja ovat Suomi, suomalaisuus ja Suomen historia.

Juonesta ei voida puhua, sillä sellaista ei ole. Lyhyet jaksot ovat oikeastaan sketsejä, joskaan eivät aivan perinteisiä sketsejä. Onhan se kieltämättä hauskaa, kun kaksi jääkiekkoilijaa puhuu vaihtopenkillä omasta suhteestaan jumalaan. Näyttelijät pääsevät vetämään monia eri rooleja.

Naurun paikka: Saunavuoro
TV1 klo 18.15

Hassut temput tuovat rahaa

Kisailuohjelmaformaatin Minuuttipeliä (Minute to Win It) suomalainen näkemys nähtiin jo. Nyt alkaa jenkkiversio, jonka juontaa Guy Fier. Kilpailijat kilpailevat hauskoissa ja yksinkertaisissa lajeissa minuutti kerrallaan. Tehtävät eivät ole mahdottoman vaikeita, mutta voittopotin kasvaessa kasvavat myös paineet.

Minuuttipeliä
MTV3 klo 20.00

Nuori, kaunis ja niin viaton

Neliosainen BBC-minisarja Tessin tarina (Tess of the d'Urberville) nähdään uusintana. Se perustuu Thomas Hardyn klassikkoromaaniin.

Tess ( Gemma Anterton) on köyhän perheen nuori ja viaton kaunotar. Kun Tessin isälle selviää, että he ovat sukua normandialaisaatelisille, hän päättää löydä rahoiksi. Tessin tehtävä on toimia syöttinä komean kartanon isännälle.

Sarja näyttää komealta ja äärimmäisen englantilaiselta. Kun draamapuolikin on kunnossa ja näyttelijät hyviä, on turha keksiä valittamisen aiheita väkisin.

Tessin tarina
TV1 klo 17.05

Vielä yksi kausi Montanaa

Hannah Montana on ollut hyvä bisnes Disneylle ja nimiroolia esittävälle Miley Cyrusille. Tänään alkaa lähinnä varhaisnuorille tytöille suunnatun sarjan neljäs ja viimeinen esityskausi.

Päivisin Miley Stewart (Cyrus) on tavallinen koulua käyvä teinityttö. Mutta iltaisin muuntautuu suureksi pop-tähdeksi, Hannah Montanaksi. Jostakin syystä muut eivät huomaa Mileytä ja Hannahia yhdeksi ja samaksi henkilöksi, vaikka ero on vain peruukin kokoinen.

Hannah Montana
MTV3 klo 11.50

Beverly Hillsin kauniit ja hoikat

Amerikkalainen draamasarja 90210 jatkuu toisen kauden jaksoin. 1990-hittisarjan Beverly Hills, 90210 uusi versio luottaa nättiin pintaan ja saippuaoopperamaisiin juonikuvioihin.

Keskeisissä rooleissa ovat Kansasista Beverly Hillsiin muuttaneet sisarukset Annie ( Shenae Grimes) ja Dixon Wilson ( Tristan Wilds) sekä heidän vanhempansa. Annie ja Dixon käyvät superrikkaiden nuorten kansoittamaa koulua, jonka rehtori heidän isänsä Harry ( Rob Estes) on.

90210
Nelonen klo 14.50

Partamiehen pitkä matka

Skottinäyttelijä Billy Connolly on elämänsä matkalla. Se vie 10 viikon ajan pitkin Luoteisväylää, merireittiä Atlantilta Tyynellemerelle. Reissu alkaa Kanadan Nova Scotiasta, siirtolaisuuden ja Titanicin muistoista. Dokumenttisarja Luoteisväylä kutsuu nähdään uusintana.

Luoteisväylä kutsuu
TV1 klo 21.15

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.