Monster Hunter 4 Ultimate

Japanilainen Monster Hunter 4 Ultimate on haastava ja järkälemäinen toimintaroolipeli, joka vaatii kokonaisvaltaista sitoutumista, mutta palkitsee paneutumisen.

Pelissä tutkitaan eloisaa fantasiamaailmaa ja metsästetään dinosaurusmaisia vihollisia keskiaikaisin varustein. Reviirien jäljittämisestä, ansojen käyttämisestä ja lopulta otusten motittamisesta ja vangitsemisesta muodostuu jännittävä pelikokemus, jossa myös hahmon ja varusteiden kehittäminen motivoi pitkäjänteisesti.

Ansiokas pelattavuus pääsee oikeuksiinsa käsikonsolin uudella New Nintendo 3DS -mallilla, jonka lisätyllä ohjaustapilla kameraa kääntelee ja olioita jallittaa huomattavasti luontevammin. Ja kun uutuuslaite laajentaa samalla vaikuttavan 3D:n katselukulmaa, se auttaa uppoutumaan peliin syvemmälle. Maisemiltaan värikäs ja laakea Monster Hunter 4 Ultimate lukeutuukin alustansa komeimpiin peleihin.

Pelirytmi on puolestaan taidokasta: uutta ja kiinnostavaa tarjotaan jouhevasti kymmeniksi, jopa sadoiksi tunneiksi. Erinomainen netin yhteistyötila kannustaa jakamaan kokemuksen, mutta myös yksinäisen metsästäjän roolissa on viehkeytensä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.