Motörheadin Suomen konsertti siirtyy

Legendaarisen rockyhtye Motörheadin Euroopan kiertue siirtyy. Syyksi ilmoitetaan laulaja-basisti Ian "Lemmy" Kilmisterin, 67, yhä horjuva terveydentila. Yhtye tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Tämä tarkoitaa myös sitä, että 10. joulukuuta Helsingin Hartwall Areenaan sovittu konsertti siirtyy. Näillä näkymin yhtye aloittaa Euroopan kiertueensa helmikuussa 2014.

– En ole aivan valmis palaamaan tien päälle. Teen töitä päästäkseni täyteen iskuun. Älkää huolehtiko – en ala mainostaa veganismia ja alkoholittomia juomia, mutta on myönnettävä, että olen joutunut uudelleen miettimään elämääni, jotta voin palata vahvempana ja terveempänä kuin koskaan, Lemmy kertoo tiedotteessa.

– Olen suunnattoman pettynyt etten ole vielä valmis kiertueelle, mutta se ei olisi mitään siihen harmiin verrattuna, jos heittäisin puolikuntoisena keskinkertaisia keikkoja ja lopulta terveyteni romahtaisi ennen kuin kiertue olisi edes ohi! Kun ihmiset tulevat katsomaan Motörheadin keikkaa, he odottavat Motörhead-show'ta, ja sen he tulevat saamaan, kunhan olen kunnossa ja valmis rockaamaan, Lemmy vakuuttaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.