MotoGP 14

Urheilupelien julkaisutahdiksi on pelialalla vakiintunut rytmi, jossa uusi versio pelistä lanseerataan kerran vuodessa. Kuluttajien kannalta tapa on ongelmallinen, mutta pelitalojen ansainlogiikkaan tahti sopii loistavasti. Kenties juuri tästä syystä myös moottoripyöräpeli MotoGP saa uuden osan joka kesä.

Pelisarjan kuluvan vuoden versio MotoGP 14 jatkaa edeltäjiensä jalanjäljillä. Virallisen MotoGP-lisenssin turvin pelissä ovat ajettavana kaikki viralliset radat, moottoripyörät ja kuljettajat. Suurin uutuus viime vuoteen verrattuna löytyy uuden konsolisukupolven versioista, jotka loistavat yksityiskohtaisilla maisemilla ja upealla ulkoasulla.

Pelin ohjaustuntumaa on viime vuodesta kehitetty tarkempaan suuntaan. Tehoista riippuen pyörä käyttäytyy tarkemmin, mikä tarjoaa kokeneille pelaajille entistä enemmän mahdollisuuksia kierrosaikojen parantamiseen.

Parhaimmillaan MotoGP 14 on ehdottomasti uuden sukupolven konsoleilla, jolla sitä voi suositella kaikille sarjan faneille. Vanhemmilla konsoleilla muutokset jäävät niin vähäisiksi, että hankinta on perusteltua vain sarjan kovimmille faneille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.