Muotitietoinen, surffaa tänne

Päivitä selaimesi kirjanmerkkeihin makeimmat muotitietolähteet.

1. Nowness.com

Nowness esittelee päivittäin sisältöä, jota ei muualta löydy. Muoti on pääosassa, mutta videot, kuvat ja artikkelit käsittelevät myös taidetta, gastronomiaa, elokuvia, matkailua ja muita aiheita.

2. MyFDB.com

MyFDB on muotimaailman IMDb. Toisin sanoen tietokanta, jossa voit hakea muodin tekijöitä kannen, kampanjan, muotijutun, nimen tai yrityksen mukaan, ympäri maailman.

3. Valentino Garavani Virtual Museum

Kunnioitettu italialaissuunnittelija julkisti ”virtuaalimuseonsa” joulukuussa 2011. Ladattava työpöytäsovellus esittelee Valentinon töitä lähes viideltä vuosikymmeneltä yli 150 videolla ja 5000 kuvalla, joihin sisältyy alkuperäisluonnoksia.

4. Models.com

Verraton muotimaailman tietolähde, joka keskittyy malleihin. Yhdistelmä tietokantaa ja uutislähdettä, jossa näkee kansia ja muotijuttuja muita ennen. Tarjolla on lisäksi käytännöllinen hakemisto ja mahdollisuus katsoa eri kategorioiden huiput.

5. Vogue Archive

Joulukuun aikana julkistettiin myös American Vogue Archive. Mukana on jokaisen numeron jokainen sivu vuodesta 1892 alkaen, mutta lysti ei ole halpaa. Henkilökohtainen jäsenyys maksaa 1575 dollaria vuodessa.

Lähde: H&M

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.