Muotitietoinen, surffaa tänne

Päivitä selaimesi kirjanmerkkeihin makeimmat muotitietolähteet.

1. Nowness.com

Nowness esittelee päivittäin sisältöä, jota ei muualta löydy. Muoti on pääosassa, mutta videot, kuvat ja artikkelit käsittelevät myös taidetta, gastronomiaa, elokuvia, matkailua ja muita aiheita.

2. MyFDB.com

MyFDB on muotimaailman IMDb. Toisin sanoen tietokanta, jossa voit hakea muodin tekijöitä kannen, kampanjan, muotijutun, nimen tai yrityksen mukaan, ympäri maailman.

3. Valentino Garavani Virtual Museum

Kunnioitettu italialaissuunnittelija julkisti ”virtuaalimuseonsa” joulukuussa 2011. Ladattava työpöytäsovellus esittelee Valentinon töitä lähes viideltä vuosikymmeneltä yli 150 videolla ja 5000 kuvalla, joihin sisältyy alkuperäisluonnoksia.

4. Models.com

Verraton muotimaailman tietolähde, joka keskittyy malleihin. Yhdistelmä tietokantaa ja uutislähdettä, jossa näkee kansia ja muotijuttuja muita ennen. Tarjolla on lisäksi käytännöllinen hakemisto ja mahdollisuus katsoa eri kategorioiden huiput.

5. Vogue Archive

Joulukuun aikana julkistettiin myös American Vogue Archive. Mukana on jokaisen numeron jokainen sivu vuodesta 1892 alkaen, mutta lysti ei ole halpaa. Henkilökohtainen jäsenyys maksaa 1575 dollaria vuodessa.

Lähde: H&M

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Uusi tietovisa on taas täällä: testaa, millainen Keski-Suomi-tietäjä olet

Yli 200 auton mies kertoo kuudesta erityisestä biilistään – "Autoihin ei saa rakastua, mutta silloin mulla oli kyynel silmässä"

Tämä mies on omistanut yli 200 autoa – "Vaimo sanoi, että leiki, kunhan se ei vaikuta jääkaapin sisältöön"

Ravintola-arvio: Keskisuomalaisen makuraati tarttui Hoxin härkää sarvista ja etanaa kotilosta – perinteinen annos yllätti Jyväskylän Savelassa

"Älkää leikkikö kiusaamisella!", vaatii nuori multialainen Shen ja kertoo taidenäyttelyllään omaa rankkaa tarinaansa

Veera Ailunkan ja Ella Samulan Verella-duolla oli syntyhetkellä vain yksi tavoite – ja nyt se on täytetty

He ovat vastassa, kun synnytät – Jyväskylän ammattikorkeakoulusta valmistuvat kätilöt kertovat, miksi hakeutuivat alalle

Saunoja kaipasi Jyvässeudulle yleistä, avannollista saunaa, jossa järjestettäisiin myös sekavuoroja – Muuramen Kivitaskun yrittäjä tarttui palautteeseen

Uusi Bond-kappale julkaistaan perjantaina – Grammyja kahminut artistitulokas Billie Eilish julkaisi tiedon sosiaalisessa mediassa

Jyväskyläläinen Valtteri on yksi Suomen parhaista nuorista kokeista – "Ruoanlaitto vei mukanaan"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.