Murhattu ei saa jäädä unohduksiin

Rikosdraama Unohdetut (The Forgotten) sai elää vain yhden esityskauden. Lopputulos onkin lupaavasta perusideastaan huolimatta melko tavanomainen. Jopa megatuottaja Jerry Bruckheimer tekee virheitä.

Kun poliisi ei saa selville henkirikoksen uhrin henkilöllisyyttä, tappajaa on lähes mahdotonta löytää. Alex Donovan (Christian Slater) johtaa amatööridekkareiden ryhmää, jolla on kunnianhimoinen missio. Alex kavereineen yrittävät tunnistaa uhrin ja saada myös syyllisen oikeuden eteen.

Aloitusjaksossa selvitellään kuolleen goottitytön tapausta tatuoinnin, kynsilakan sävyn, puseron merkin ja taskusta löytyneen numerosarjan avulla.

Unohdetut
MTV3 klo 21.00

Sketsihahmojen uudet kuulumiset

Suosittu huumorisarja Putous palaa MTV3:lle huomenna. Sarjassa on mukana uusia koomikoita tuttujen naamojen lisäksi. Samalla alkaa jälleen Paras sketsihahmo -kilpailu. Mutta jo tänään Putous tarjoaa jotain uutta. Ohjelmassa Putous-hahmoset, missä he ovat nyt? palataan edellisen kauden sketsihahmojen kuulumisiin.

Munamiehen kohtalon tunnemme liiankin hyvin. Timo Harjakainen sai aikaan muutaman lööpin ja Mr. Mallorca jopa oman tv-sarjan. Mutta löysikö Mikko Zetterberg sen suuren rakkauden, jota hän niin kaipasi?

Putous-hahmoset,
missä he ovat nyt?
MTV3 klo 20.00

12 tunnin sohvaristeily

Haluatko 12 tunnin risteilylle poistumatta telkkarin äärestä? Teeman Lahjapaketti-putkessa esitetään 12 tunnin kooste Norjan television viime kesän Hurtigruten-risteilystä.

12 tuntia on pitkä kesto tv-ohjelmalle, mutta alkuperäinen risteily kesti viisi vuorokautta, ja se nähtiin Norjassa suorana lähetyksenä. Lähes kolme miljoonaa norjalaista seurasi tuota tv-historian pisintä suoraa lähetystä.

Laivareitti Hurtigruten on yhdistänyt Pohjois-Norjan Etelä-Norjaan jo yli sadan vuoden ajan. Maailman kauneimpana merireittinäkin pidetty linja on nykyään sekä arkinen osa Norjan valtakunnan liikenneverkkoa että suosittu matkailukohde.

Lahjapaketti:
Hurtigruten
Yle Teema klo 10.00

Pulla uuniin kertalaakista

En enää keksiä uusia sanakäänteitä kuvaamaan sitä, että sarja on hyvin keskinkertainen. Joten tyydyn toteamaan tilannekomediasta Puolivahingossa (Accidentally on Purpose), että se on hyvin keskinkertainen.

37-vuotiaalla elokuvakriitikolla Billiellä (Jenna Elfman) on yhden illan suhde 22-vuotiaan Zackin (Jon Foster) kanssa. Pian Billie huomaa olevansa raskaana. Hän päättää pitää lapsen. Zack haluaa olla osa Billien ja tulevan lapsen elämää, vaikka hämillään onkin. Kuvioissa pysyy mukana myös omahyväinen rikas ex-poikaystävä James (Grant Show), Billien pomo.

Puolivahingossa
Nelonen klo 17.15

Herkullinen Iso Omena

Mikäli ihminen haluaa ruokamatkalle ympäri maailmaa, ei välttämättä tarvitse poistua kaupungista mihinkään. Ainakin silloin, jos tuo kaupunki sattuu olemaan New York. Tätä mieltä on uusi ruokasarja Maistuva New York. Jokaisessa jaksossa tutustutaan tarkemmin yhteen ruokakulttuuriin. Aloitusjaksossa se on Italian keittiö.

Maistuva New York
JIM klo 18.00

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.