Nämä rajut naiset ottavat mittaa toisistaan viikonloppuna

Jyväskylä Roller Derby järjestää rajun turnauksen lauantaina 14.11.

Viitaniemen ammattiopiston D1-liikuntasalissa pelataan lauantaina kaksi ottelua, kun kello 13 toisistaan ottavat mittaa Jyväskylä Roller Derby sekä Oulun ja Rovaniemen sekajoukkue Shitty Roll-ons. Tämän jälkeen Kuopio Roller Derby saa vastaansa Ylivieskan Riverdale Rollers -joukkueen.

Tiedossa on vauhdikkaita pelejä ja jännittäviä tilanteita, kun rajut naiset taistelevat voitosta Pohjola Cupin neljännessä turnauksessa.

Viime vuonna Pohjola Cupin mestaruuden vei Oulun Shitty City Rollers Jyväskylän napatessa toisen sijan. Jyväskylä Roller Derbyn joukkue Rollin' Ragdolls on kuitenkin nyt iskussa, mistä kertoo toinen sija Suomi Cupin 1. divisioonassa.

Roller derby on kontaktilaji, jota pelataan quad-luistimilla ovaalin muotoisella radalla. Kummastakin joukkueesta on kerrallaan radalla viisi pelaajaa, yksi jammeri ja neljä blokkeria.

Jammerit tekevät omalle joukkueelleen pisteitä ohittamalla vastajoukkueen pelaajia radalla. Jokaisen vastapelaajan ohittamisesta saa yhden pisteen. Blokkerit puolestaan pyrkivät estämään vastapuolen jammeria ohittamasta itseään ja auttavat samalla omaa jammeriaan pääsemään ohi vastajoukkueen blokkereista.

Liput tapahtumaan ovat viisi euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.