Nämä yhdeksän onnellista kohti tangokruunua

Seinäjoen Tangomarkkinat 2015 -laulukilpailun esikarsintaan osallistuneista on valittu jatkoon 50 nais- ja 50 mieslaulajaa. Keski-Suomella on erinomainen mahdollisuus saada voittaja joko naisten tai miesten sarjassa, sillä maakunnasta jatkoon menijöitä on yhdeksän.

Valitut sata esiintyjälupausta jatkavat seuraavaan kilpailuvaiheeseen, maanantaina 4.5. kello 14 alkavaan nettiäänestykseen (yle.fi/tangomarkkinat). Äänestyssivustolla on nähtävillä kunkin laulajan noin minuutin mittainen laulusuoritus. Äänestys on käynnissä maanantaihin 18.5. asti. Yleisöäänten perusteella jatkaa 20 nais- ja 20 mieslaulajaa.

Yleisön valitsemien kilpailijoiden lisäksi tuomaristo kutsuu jatkoon 10+10 kilpailijaa Tangolaulukilpailun semifinaaliin. Semifinaali eli Tangomaratoni järjestetään yleisötapahtumana Turussa 6. kesäkuuta.

Nettiäänestykseen valitut keskisuomalaiset naiset ovat Auri Niskanen Korpilahdelta, Jenni Salo Laukaasta ja Anne Simonen Viitasaarelta. (3).

Vastaavasti nettiäänestykseen valitut keskisuomalaiset miehet ovat Jari Haapamäki Äänekoskelta, Teemu Laiho Jyväskylästä, Ari Lavu Karstulasta, Petteri Mällinen Jyväskylästä, Tommi Nyyssönen Jyväskylästä sekä Osmo Polas Vaajakoskelta (6).

Tangomarkkinat kisataan Seinäjoella 8.–12.7.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .