NES Remix 2

Yksi Wii U:n verkkokaupan löydöistä on NES Remix 2, joka antaa iloisen läpileikkauksen Nintendon 1980-luvun pelitarjonnasta.

Pelaaminen koostuu nopeista, usein vain kymmenien sekuntien jaksoista, jotka poimitaan suoraan vanhojen pelien sisältä. Hetkessä saatetaan pomppia esteiden yli, lyödä sitten golf-palloa ja rakentaa värisuoria putoavista palikoista.

NES Remix 2 muodostuu 12 pelin osa-alueista. Mukana on todellisia klassikoita, kuten Super Mario Bros. 3, Metroid ja Punch-Out!!. Oivallisia nostoja Nintendon laveasta repertuaarista ovat myös Ice Hockey, Kid Icarus ja Kirby’s Adventure.

Antoisimpia ovat tuoreet Remix-osiot, joissa tuttuja ominaisuuksia sekoitetaan ja toteutetaan uusiksi. Silloin vaikkapa vanhojen pelien hahmot ja kentät vaihtavat keskenään paikkaa, mikä tekee etenemisestä yllättävää ja mielenkiintoista.

NES Remix 2:n energinen rytmitys ja alkuperäisten pelien kova haaste takaavat kiinnostuksen. Tässä onkin omalaatuinen ja tyylikäs pelikokemus, joka sekä täyttää nostalgian nälän että näyttää uudelle sukupolvelle entisaikojen pelien parhaimmistoa. Ja se kestää vertailun yhä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Niina kertoi lapsuuden seksuaalisesta hyväksikäytöstä Keskisuomalaisessa, mutta mitä sitten tapahtui: "Poikkeuksetta ihmiset ovat pitäneet minua rohkeana"

Mikko, 49, eteni 1990-luvulla Pariisin Moulin Rougessa rivitanssijasta solistiksi – nyt hän asuu Jyväskylässä ja ajaa taksia, mutta Montmartren korttelit pysyvät unissa

Pate Mustajärven tytär seuraa isänsä jalanjälkiä musabisnekseen

Ei ollut keskisuomalaisista Päälliköksi – Timo Nissinen putosi viimeisimpänä

Iltalehti: Simo "Henkseli" Rantalainen harkitsee paluuta parrasvaloihin vaikkapa radiojuontajana

Veturitalli siirtyy lauantaina japanilaisille taajuuksille kun Jyväskylässä järjestetään animeharrastajien tapahtuma

Laukaassa järjestetään yhdistettynä talviuinnin SM- ja EM-kisat – Tämän vuoden arvokisa jäi pitämättä osanottajapulan vuoksi

Mihin olisikaan Perttu Korhonen urheilijana yltänyt, jos ei olisi pitänyt joogaa humpuukina

Majakkaseuran elokuvakiertue saapuu Jyväskylään: ilmaisleffa Haaksirikkojen Märket esitetään kirjastossa perjantaina

2010-luku oli listapopin, rapin, Spotifyn ja live-esiintymisten juhlaa. Näin musiikin kuuntelu muuttuu 2020-luvulla

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.