Neljän lapsen äiti riisuutuu luontevasti kameran edessä hyvällä maulla tehtyihin otoksiin

Nea Maininki, 32, asuu Keuruulla. Siis suhteellisen pienellä maaseutupaikkakunnalla, joka toki on kaupunki. Hän ei kylän mahdollisista puheista piittaa vaan julkaisee itsestään seksikkäitä kuvia somessa. Ehkä asiaa auttaa naisen Helsinki-tausta.

Mikä on saanut sinut ryhtymään moiseen?

– Tästä tulisi hervottoman pitkä tarina, kun olen kokenut elämässä niin paljon. Mutta suurin syy tähän kaikkeen on itsensä hyväksyminen juuri tälläisena kuin olen. Viimeisin raskaus, mikä päätyi hätäsektioon ja siitä teholta heräämiseen muutti itseäni paljon. Haluan elää tässä ja nyt, nauttia joka hetkestä murehtimatta sen suurempia.

Mihin pyrit julkaisuilla?

– Kuvat, jotka julkaisen Instagramiin ovat lähinnä vain oman fiiliksen pohjalta julkaistuja. Rahallisesti en ole ajatellut hyödyntää tätä mitenkään.

 

Oletko tehnyt tai teetkö mallin töitä?

– En ole tehnyt mallin töitä aikaisemmin. Uusimmat kuvat ovat olleet lähinnä kokeilu siinä mielessä, että millaisiin kuviin rohkenen itseni asettaa. Promogirl19-kisaan osallistuin, tiedä vaikka tästä tulisi uusi jännittävä kokemus. Missikisoihin en ole osallistunut eikä minusta niihin varmasti olisi, ne on niin kauniita ja upeita naisia. Tyydyn katselemaan heitä televisiosta.

Millaista palautetta saat miehiltä / naisilta?

– En ainakaan henkilökohtaisesti ole saanut vihaista palautetta. Jotkut ovat tulleet kyselemään tatuoinneista. Toki olen kuvista kehujakin saanut, mutta sehän ei ole ihme, kun mulla on ollut hyvät kuvaajat.️ Palaute on ollut niin naisilta kuin miehiltäkin positiivista.

Missä menee kuviesi raja erotiikan/pornon suhteen?

– Kyllä ne jalat pidetään visusti yhdessä. Hyvällä maulla tehdyt kuvat ovat se minun juttuni.

 

Ja sitten tulee se ylläri: Nea Maininki on neljän lapsen (kolme poikaa ja tyttö) äiti. Millaista palautetta saat siis lähipiiristä?

– No, jos rehellisiä ollaan niin äitini varmasti haluaisi sanoa pari valittua sanaa asiasta. Mutta minun onnekseni hän asuu Helsingissä. Muut sukulaiset eivät ole kommentoineet tähän mitään.

Nea Maininki on käynyt Jyväskylässä kahdella kuvaajalla Petteri Kaakisella ja Antti Toivasella.

– Suosittelen lämpimästi molempia, jos tällaisia kuvia halua itsestään otattaa. Keuruulla myös aloitteleva harrastekuvaaja Bryan Dowding on ottanut minusta muutamia kuvia.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .