Nicktoons MLB

Koska uusia pelejä ilmestyy juuri nyt harvakseltaan, latasin Xbox 360:n nettikaupasta Nicktoons MLB:n. Vaikka baseball on Suomessa hädintuskin edes marginaalilaji, se toimii mainiosti videopelinä.

Pelissä esiintyvät lasten tv-kanava Nickelodeonin animaatiohahmot, kuten Paavo Pesusieni, Ren ja Stimpy sekä Roni Neutroni. Pelillä on myös virallinen liigalisenssi, joten mukana ovat myös tosielämän stadionit, tiimit ja pelaajat.

Nicktoons MLB:tä pelataan aidon baseballin säännöillä ja keinoilla mutta kieli syvällä poskessa. Pelimekaniikkaa on hieman yksinkertaistettu, mutta mukana on yhä kaikki oleellinen kärkkymistä myöten.

Lopputulos on hauska koko perheen peli, jota tämä aikuinen mies pelaa ilokseen yksinkin. Nicktoons MLB ei korvaa MLB 12: The Showta, joka on markkinoiden paras ja realistisin baseball juuri nyt. Aina ei kuitenkaan jaksa urheilla tosissaan, vaan mieli tekee jotakin kevyempää, hauskempaa ja yksinkertaisempaa.

Baseball tuskin myy kovin monta kappaletta Suomessa, tässä FIFA:n ja NHL:n luvatussa maassa. Joskus kuitenkin kannattaa kokeilla jotain uutta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.