Nuorta laulajatähteä etsitään koko kesä

Nuori Tähti on jyväskyläläisen Musamagia Oy:n järjestämä, kouluikäisille tarkoitettu laulukilpailu. Viidettä kertaa järjestettävä kilpailu toteutetaan koko maan kattavana kiertueena ja osakilpailujen perusteella valitaan jatkoon noin 70 laulajaa. Kilpailu suoritetaan karaoketaustoin. Semifinaali ja finaali järjestetään Kuopion Tahkolla elokuussa 29.–30.

Nuori Tähti -laulukilpailussa on kolme sarjaa: 1.–3. lk, 4.–6. lk ja 7.–9. lk. Kaikissa osakilpailuissa lasten ja nuorten suoritukset taltioidaan ja ammattilaisista koostuva tuomaristo Katja Kätkän johdolla valitsee jatkoon pääsevät taltiointien perusteella.

Koko perheen musiikkitapahtumassa on myös aikaisimmista vuosista tuttu eskarisarja. Leikkimielinen eskarisarja on tarkoitettu alle kouluikäisille.

2011 startanneen laulukilpailun taustalla on lasten ja nuorten laulukilpailujen vähäisyys Suomessa. Idean isänä ja toteuttajana on Petäjävedeltä kotoisin oleva Jukka Silander. Hän on työskennellyt parisenkymmentä vuotta musiikin parissa ja perustanut Musamagia Oy ohjelmatoimiston.

Nuori Tähti -kisan esikarsinnat starttaavat Jyväskylästä. Esikiertuepaikkoja on 22 ympäri Suomen ja viime vuoden yläastesarjan voittaja oli jyväskyläläinen Mikael Happonen.

Keski-Suomen osalta esikarsintapaikat ovat: la 9.5. Unijukka, Jyväskylä, la 9.5. Paletti, Kyyjärvi, ke 24.6. Jyskän Varastomyymälä, Jyväskylä, la 4.7. hotelliravintola Mierontie, Konnevesi, sekä la 18.7. Lintulahden caravanalue Konginkangas.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .