Nyt haetaan tuhatta suomalaista kondomin testaajaa!

Kondominvalmistaja Durex etsii tuhatta suomalaista testaamaan kondomejaan ja antamaan mielipiteensä ehkäisyvälineillä saamistaan elämyksistä.

Durexin kondomitestauksesta kiinnostuneet voivat kirjautua sivustolle www.durextesters.com 2. tammikuuta 2012 saakka. Tuhat testaajaksi valittua saa helmikuussa valikoiman kondomeja, joita arvostellaan sivustolla. Mielipiteensä voi kertoa nimettömänä.

- Kondomia käyttämällä testaajat huolehtivat sekä itsestään että kumppanistaan. Lisäksi he auttavat meitä kehittämään tuotteita, jotka parantavat sukupuolielämää ja tekevät siitä tyydyttävämpää, kertoo Reckitt Benckiserillä Suomen kampanjasta vastaava Tanja Mäkynen.

Durexin hakemien kondomitestaajien sukupuolella tai seksuaalisella suuntautumisella ei ole väliä. Ainoa testaajaehdokkaille asetettu vaatimus on seksuaalinen aktiivisuus ja 18-30 vuoden ikä. Kaikki testaajat osallistuvat arvontaan, jossa voi voittaa romanttisen hotelliviikonlopun.

Nykyään nuorten suosima ehkäisyväline on YouGovin tekemän tutkimuksen mukaan e-pilleri.

YouGovin tutkimuksen mukaan lähes kolmasosa suomalaisista ei koskaan käytä ehkäisyvälineenä kondomia. 21-35 vuotiaista 27 prosenttia vastasi harrastaneensa täysin suojaamatonta seksiä useita kertoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

70 vuotta täyttävä järjestökonkari Mirja Huovinen vaalii urheilun tasa-arvoa ja lasten innostamista liikunnan pariin – "Ilolla katson tätä päivää"

Oman kylän kulttuurimies Tapio Piilo saa arkiston Multian kirjaston kotiseutukokoelmiin

Jyväskyläläinen metalliyhtye Lost Society vaihtaa rumpalia uuden albumin julkaisun kynnyksellä

Jyväskylä Sinfonia kävi kouluissa todistamassa, ettei klassinen musiikki ole tylsää – näin komeasti soi Finlandia sählypallolla

Jyväskyläläinen lääkäri Anni Saukkola lähti vastaiskuun huuhaata vastaan – pyrkii dialogiin, vaikka mustasalva- ja hopeavesi-jutuista meneekin "kuppi nurin"

Kolumni: Pessimisti pettyy aina ja nauttii siitä – mahtaa olla melkoinen taakka jatkuvasti pohtia, miten jokin menee kohta pieleen

Katso seitsemän poimintaa Tukholman huonekalumessujen osastoilta: keväisiä värejä ja uusia muotoja, myös vastuullisuus näkyi

Vanhat kuvat: Erimus ja Purje taistelivat voitosta Korpilahden jääraveissa

Uusi tietovisa on taas täällä: testaa, millainen Keski-Suomi-tietäjä olet

Yli 200 auton mies kertoo kuudesta erityisestä biilistään – "Autoihin ei saa rakastua, mutta silloin mulla oli kyynel silmässä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.