Nyt haetaan tuhatta suomalaista kondomin testaajaa!

Kondominvalmistaja Durex etsii tuhatta suomalaista testaamaan kondomejaan ja antamaan mielipiteensä ehkäisyvälineillä saamistaan elämyksistä.

Durexin kondomitestauksesta kiinnostuneet voivat kirjautua sivustolle www.durextesters.com 2. tammikuuta 2012 saakka. Tuhat testaajaksi valittua saa helmikuussa valikoiman kondomeja, joita arvostellaan sivustolla. Mielipiteensä voi kertoa nimettömänä.

- Kondomia käyttämällä testaajat huolehtivat sekä itsestään että kumppanistaan. Lisäksi he auttavat meitä kehittämään tuotteita, jotka parantavat sukupuolielämää ja tekevät siitä tyydyttävämpää, kertoo Reckitt Benckiserillä Suomen kampanjasta vastaava Tanja Mäkynen.

Durexin hakemien kondomitestaajien sukupuolella tai seksuaalisella suuntautumisella ei ole väliä. Ainoa testaajaehdokkaille asetettu vaatimus on seksuaalinen aktiivisuus ja 18-30 vuoden ikä. Kaikki testaajat osallistuvat arvontaan, jossa voi voittaa romanttisen hotelliviikonlopun.

Nykyään nuorten suosima ehkäisyväline on YouGovin tekemän tutkimuksen mukaan e-pilleri.

YouGovin tutkimuksen mukaan lähes kolmasosa suomalaisista ei koskaan käytä ehkäisyvälineenä kondomia. 21-35 vuotiaista 27 prosenttia vastasi harrastaneensa täysin suojaamatonta seksiä useita kertoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.