Oikeus hylkäsi Michael Jacksonin perheen miljardikorvaukset

Amerikkalainen oikeusistuin on hylännyt Michael Jacksonin perheen vaatimukset miljardikorvauksista. Jacksonin perhe olisi halunnut AEG Live -promoottorin maksavan heille yhteensä peräti 1,6 miljardia dollaria (1,2 miljardia euroa).

Omaisten mielestä AEG Live oli vastuussa Jacksonin kuolemasta, koska se palkkasi Conrad Murrayn Jacksonin lääkäriksi. Murray sai myöhemmin tuomion kuolemantuottamuksesta, koska oikeuden mukaan hän oli syyllistynyt huolimattomuuteen antaessaan Jacksonille unilääkettä. Murray sai neljän vuoden vankilatuomion, josta hän vapautuu vielä tässä kuussa.

Jackson kuoli kotonaan 50-vuotiaana vuonna 2009.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Nyt puhuvat saarijärveläinen Maarit ja toivakkalainen Antti: First Dates -ohjelman treffimme saatiin kiusallisiksi leikkaamalla

Jyväskyläläinen tangokuningatar Jenna Bågeberg, 31, tietää lahjakkuuden kääntöpuolen: "En todellakaan ollut koulussa se suosituin oppilas"

Mikä ihmeen Silent Disco? Jyväskylän kaupunginteatterilla järjestetään huomenna bileet, joissa ketään ei voida syyttää väärin tanssimisesta

Kolumni: Suomen surkein ja typerin ohjelmaidea – "Kysyntää olisi varmasti myös reality-sarjalle Suomen epähygieenisin kokki"

Heidi Sohlberg yllätettiin Jyväskylässä: “Siinä vaiheessa aukesivat tämän naisen kyynelkanavat”

Kirjosiipikäpylintukoiraan etsintä kävi kalliiksi luontokuvaaja Jussi Murtosaarelle – "Melko painokelvottomia ajatuksia – ja paljon"

Kolumni: Mainoksessa ähkii puolalainen putkimies

Kolumni: Kaikesta ei voi tehdä komediaa, sillä lopputuloksena voi olla hämmentävä huumorikokemus

Tämänkin uutisen oli joskus tultava: Tanssiorkesteri Euroset panee pillit pussiin

Ravintola-arvio: Keskisuomalaisen makuraati vieraili Haraldissa – tarjoilija varoitteli hauleista ja savulahna oli suorastaan rikollisen hyvää

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.