Oletko menossa illalla Sataman Yöhön? Ota nämä huomioon

Sataman Yö -festivaali Jyväskylän satamassa starttaa tänään illalla kello 18. Vuodesta 1995 järjestetty tapahtuma on muuttanut tänä vuonna merkittävästi muotoaan. Velä viime vuonna tapahtuma jaettiin kolmelle päivälle, mutta tällä kertaa se järjestetään ensimmisen kerran yksipäiväisenä. Festivaalin rajatulle alueelle pääsee vain pääsylipulla eikä sen ulkopuolelle ole järjestetty ohjelmaa.

– Myyntikojut jätettiin kokonaan pois, sillä ne eivät kannattaneet. Tästä illasta on tulossa hektinen, sillä paikalle odotetaan 5 000 ihmistä. Se on enemmän kuin viime vuonna kolmena päivänä yhteensä, tapahtuman promoottori Timo Isomäki sanoo.

Hänen mukaansa pääesiintyjän Tom Jonesin keikalle oli myyty torstai-iltaan mennessä noin 4 500 lippua. Ennen Jonesia lavalle nousee Paula Koivuniemi.

KSML.tv:n videolta näkee, miltä tapahtuma-alue tänä vuonna näyttää. Lisäksi Timo Isomäki kertoo alueen liikennejärjestelyistä ja pääesiintyjän Tom Jonesin turvajärjestelyistä. Videolta selviää, että myös mahdollisiin vesisateisiin on varauduttu.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .