Päivän valinnat 14.3.

Rakkaudella katettu

Sub klo 21.00

Ajatus siitä, että jokaiselle löytyy Se Oikea masentaa romantikkoa. Maapallon väkiluku ja koko huomioiden et juuri koskaan tapaisi Sitä Oikeaa. Jos kumppanikseen valitsee hyvän ruuanlaittajan, ainakin yksi asia on tehty oikein. Uusi kotimainen reality-sarja Rakkaudella katettu alkaa tänään.

Viikon aluksi yksi treffailija valitsee viidestä menusta kolme mieleistään. Sitten sokkodeitteilija käy kolmen ruokalajin illallisella kunkin kokkailijan kanssa ja valitsee suosikkinsa. Ensimmäisen ohjelman sarjadeittailija on 24-vuotias tamperelainen Henna.

Hyvä ruoka ei tietenkään välttämättä tarkoita sitä, että henkilökemiat toimivat. Silti huono suhde ja hyvä ruoka ovat parempi yhdistelmä kuin huono suhde ja huono ruoka.

Faces

Nelonen klo 20.00

Uudessa viihdevisailussa Faces tunnistetaan julkkiksia kuvien perusteella. Juontajana toimii paremmin muusikkona tunnettu Lenni-Kalle Taipale. Hän hoitaa hommansa sympaattisesti, mutta käsikirjoitetut juonto-osuudet ovat kömpelöitä.

Ensimmäisessä jaksossa tunnistetaan esimerkiksi Batmanin esittäjiä aikajärjestyksessä ja urheilun maailmanmestareita.

Kasvot ovat viihdemaailmasta tuttuja, eivätkä kovin vaikeita edes tällaiselle kasvomuistivammaiselle ihmiselle. Ideana on, että myös tv-katsoja voi testata muistiaan ja naureskella kilpailijan unohduksille.

Teknari

MTV3 klo 22.35

Erilaisiin teknisiin vempeleisiin ja autoihin erikoistunut Teknari palaa ohjelmistoon. Ohjelmaa juontaa Hanna-Riikka Hosio. Kolmannen kauden uusi kasvo Markku Alén on vannoutunut automies.

Aloitusjaksossa Alén ja Marko Terva-aho käyvät Englannissa ottamassa tyypit Aston Martin Vantagesta. Tutuksi tulevat myös Geneven autonäyttely ja uudistunut Audi A4. Henkilökohtaisesti toivoisin jatkossa vähemmän autoja ja enemmän hupi- ja hyötyelektroniikkaa.

Viimeinen sauma

AVA klo 20.00

Muotilehti Ellen luova johtaja Joe Zee tuntee trendit kuin omat taskunsa ja osaa ennakoida niiden nousut ja laskut. Niinpä hän on oikea mies auttamaan inspiraationsa hukanneita muotisuunnittelijoita kohti menestystä.

Joe jakaa suunnittelijoille sisäpiirin neuvoja, kannustusta ja rankkaakin palautetta. Ottavatko suunnittelijat vinkistä vaarin ja saavuttavatko heidän luomuksensa suuren suosion?

Ensimmäisenä muutoksen kouriin joutuu jo seitsemän sesongin ajan läpimurtoa odotellut Radenroro-merkki. Ratkaisu löytyy, kun suunnittelija astuu rohkeasti esiin merkkinsä takaa.

Ensisilmäyksellä

Sub klo 18.00

MTV3:lla on varaa tuhlata laatuohjelmia. Kanava on esittänyt modernien tilannekomedioiden ehdottomaan parhaimmistoon kuuluvaa Ensisilmäyksellä-sarjaa (How I Met Your Mother) iltapäivisin. Nyt Ensisilmäyksellä siirtyy Subin illan komediaputken alkuun.

Sarjan taustatarina selittää englanninkielisen nimen. Isä kertoo teini-ikäisille lapsilleen, miten hän aikoinaan tapasi heidän äitinsä. Sarja kuitenkin sijoittuu lähes sataprosenttisesti nykyajan New Yorkiin ja kertoo viiden nuoren aikuisen ystävyydestä ja elämästä. Ensisilmäyksellä jatkuu neljännen tuotantokauden alusta.

Ensisilmäyksellä on hyvin hauska ja sympaattinen komediasarja, jonka henkilöhahmot ja niiden esittäjät ovat napakymppejä. Naistenmies Barney (Neil Patrick Harris) on kingi.

Marko Ahonen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.