Päivän valinnat 22.3.

Viidakon tähtöset

Sub klo 21.00

Pitkään hypetetty reality-sarja Viidakon tähtöset alkaa tänään, joten kaikilla sovinisteilla on nyt syytä juhlaan. Viidakon tähtöset yrittää todistaa, että naisissa tärkeintä on tissit ja että he ovat narttuilevia pinnallisia tyhjäpäitä.

On kuitenkin hyvä muistaa, että kyseessä on kymmenen mediatyrkkyä, jotka virheellisesti luulevat julkisuuden olevan itseisarvo sinänsä.

Viidakon tähtöset on halvalla tehty Selviytyjien pehmopornoversio. Liian pehmo, jotta sarjaa viitsisi seurata, paitsi camp-mielessä. Naiset viedään ihan oikeaan viidakkoon seikkailemaan ja kilpailemaan rahasta. Lopulta joku voittaa 30 000 euroa.

Sen verran jollakulla on tyylitajua ollut, että kisailijoita kutsutaan tähtösiksi, eikä tähdiksi. Sarjassa mukana ovat Sara Sieppi, Anni Uusivirta, Susanna Ingerttilä, Susanna Ruotsalainen, Susanna Penttilä, Martina Aitolehti, Marianne Harjula, Iida Ketola, Henna Kalinainen ja Maisa Torppa. Mitä useamman nimistä tunnistitte, sitä enemmän on syytä huoleen. Juontajana toimii stand-up-koomikko Ali Jahangiri.

Juhlasuunnittelijat

Liv klo 21.00

On kahdenlaisia reality-sarjoja. Sellaisia jotka perustuvat halpahintaiseen tirkistelyyn ja esiintyjien nolaamiseen, kuten Viidakon tähtöset. Toisinaan ollaan lähes dokumenttimaisella asialinjalla, ja esiintyjät ovat ihan täysipäisiä ihmisiä. Näin tekee tänään alkava kotimainen sarja Juhlasuunnittelijat.

Helsinkiläinen Flow Catering järjestää kaikenlaisia juhlia lasten synttäreistä suuriin yritystapahtumiin. Lifestyle-sarjassa seurataan, miten ammattilaiset näitä tilaisuuksia oikein järjestävät. Tarkoituksena on antaa vinkkejä myös tavalliselle ihmiselle.

Aloitusjaksossa lenkkarikauppa juhlii päättäjäisiään. Tanja kertoo musiikin valinnasta juhliin ja Patricia neuvoo, miten syntyy alku- ja pääruoka iltaa varten.

Camilla Plum ja porisevat padat

Yle Fem klo 20.30

Vaikka itsekin ruokaa mielelläni teen, monet kokkausohjelmat aiheuttavat lähinnä stressiä. Kaiken aikaa on valtava kiire. Kamalan hässäkän ja hösötyksen jälkeen syntyy täydellinen herkkuruoka siinä ajassa, mikä itseltä menisi pelkästään sipuleiden pilkkomiseen.

Yhdeksänosainen, viime vuoden lopulla TV2:nkin puolella nähty Camilla Plum ja porisevat padat on toista maata. Camilla Plum on lukuisia kesiä nähnyt rehevä täti-ihminen, joka luottaa perinteisiin. Keittiössä ei hoppuilla, koska ruuanlaitto on hauskaa. Hauskuudesta on järkevämpää nauttia kuin pyrkiä nopeasti eroon.

Aluksi Camilla valmistaa kaalikääryleitä ja italialaista vihanneskeittoa.

Hyvän mielen remontti

Nelonen klo 14.05

Liviltä tuttu amerikkalainen lifestyle-sarja Hyvän mielen remontti aloittaa tänään Nelosen päiväohjelmistossa. Miten me aiemmin pärjättiin, kun telkkarista ei tullut kymmenen erilaista remppaussarjaa?

Jokainen jakso etenee samaan tyyliin. Asukkaat lähtevät viikonlopuksi reissuun, ja sinä aikana heidän kotinsa pistetään parempaan kuosiin. Aloitusjaksossa tavataan leskimies ja poikalapsen yksinhuoltaja Charmaine Ross. Hänen elämänsä muuttuu paremmaksi, kun remonttitiimi, sukulaiset ja ystävät toteuttavat kauan kaivattuja muutoksia talossa ja takapihalla.

Ulkolinja: Chile, vuosi onnettomuudesta

TV2 klo 22.00

Reilu vuosi sitten maailma seurasi Chilessä romahtaneesta kaivoksesta ylös nousevia miehiä. Miten kaivosmiehet selvisivät karmeasta kokemuksesta maan alla, missä jokainen hetki olisi voinut olla heidän viimeisensä?

Illan Ulkolinjassa he kertovat, kuinka heidän päivänsä kuluivat, miten he säännöstelivät ruokansa ja ylipäätään pysyivät järjissään toivoen pelastuksen pian koittavan.

Marko Ahonen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Julkkiskokki Maija Silvennoinen haluaa voin voina ja miehet miehinä, eikä minään vässyköinä – "Ei ruoka ketään tapa, jos sitä syö järkevästi"

Jyväskyläläislähtöinen Kasperi Kauppinen, 21, laati Selviytyjiä varten taktiikan, jossa olennaista oli valeidentiteetti – jopa paidan väri oli tarkkaan harkittu

Liikunnan Riemun poikakalenteri on täällä taas – tarjolla monipuolinen valikoima "mieskarkkeja"

Nooralotta Neziri säästi kymmenen vuotta asuntoa varten, ja nyt unelma on käymässä toteen – pariskunnan omakotitalo rakentuu Jyväskylään parhaillaan

Kolumni: Tuntematon sotilas -kuunnelma kannattaa kuunnella

Melkein yhtä söpö minipossu kuin Jyväskylän Esteri: Lilou partioi ja viihdyttää San Fransiscon lentoasemalla

KISS esiintyy vielä ainakin kerran Suomessa – End Of The Road -kiertue Helsingissä ensi kesänä

Nelosen tv-keväässä Katja Kätkä kisaa rahapalkinnosta Farmilla – Huutokauppakeisari jatkaa tammikuussa

Muuramelainen isäntä Esko Kaarlenkaski, 75, on haalinut pihapiiriinsä kirahvin ja ties mitä käkkyröitä ja häkkyröitä – katso video

Nyt puhuvat saarijärveläinen Maarit ja toivakkalainen Antti: First Dates -ohjelman treffimme saatiin kiusallisiksi leikkaamalla

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.