Paidaton Keuruun palomies naurattaa naisia Napakympissä

Leuanvedon moninkertainen ME-mies Joonas Mäkipelto esittelee ohjelmassa myös lauluäänensä sekä vetää esiin alusasukortin.

Keuruulla nuoruutensa viettänyt palomies, leuanvedon nelinkertainen maailmanennätysmies Joonas Mäkipelto, 30, riemastuttaa suomalaisia tv-katsojia torstaina 13.9. Napakymppi-ohjelmassa Herra X:nä.

Erilaisista tempauksista tuttu Mäkipelto aloittaa deittiohjelman paidattomana, mikä jo sinällään saa naiskatsojat ja -kisaajat haukkomaan henkeään. Lisäyllätyksenä Mäkipelto vetää ohjelmassa Fredirikin Titanicin sekä aluasukysymyksen.

Talvella uusiosinkuksi palannut Mäkipelto sanoo, että "kaikkea pitää elämässä kokeilla".

– Hyvistä tarjouksista ei pidä koskaan kieltäytyä, mies kertoo syyksi ohjelmaan menemisen.

– Kisan Neidit (A, B ja C) olivat hauskoja, fiksuja ja nättejä. Kiva kokemus kaikkiaan, mutta voi olla, ettei kanna naismarkkinoilla, kunhan ihmiset kuulevat mun laulavan, Mäkipelto kertoo rentoon tyyliinsä.

Mäkipelto ei ole jaksossa ainoa keskisuomalainen. Neiti C eli Essi on 27-vuotias lastentarhaopettajaopiskelija Muuramesta. Essi kertoo, että lähti Napakymppiin epätoivosta.

Mäkipelto haluaa aivan ensimmäisenä tietää, mikä olisi naisille kaikkein mieluisin: poliisi, palomies, sotilas vai jokin muu?

– Kyllä mun on pakko valita tuo palomies ihan vaan sillä, että kaikki muut on jo kokeiltu, Neiti C vastaa saaden Mäkipellon repeämään.

Mäkipelto on ottanut ohjelmaan esiliinaksi isoveljensä Janin, joka esittää naisille mielenkiintoisen kysymyksen:

– Velipoika tykkää pukeutua viettelevästi alusvaateosastollaan. Kumpi olisi mieluisampi, stay upit korkkareilla vai mummokalsarit lenkkareilla?

– Tässä ei oo kahta sanaa. Se on ehdottomasti mummokalsarit lenkkareilla. Sä voit viedä nämä Herra X:lle ja näyttää, Neiti C sanoo ja kaivaa rintsikoistaan mummokalsarit.

Mäkipellon, joka on opiskellut Jyväskylässä ja jota voi nähdä Vaajakoskella vetämässä rubberpump-treenejä, leuanvetoennätyksistä kolme on virallisia, yksi epävirallinen. Mies asuu Salossa, mutta on töissä Espoossa.

– Kyllä tässä sellainen kutina on, että Keski-Suomi vetää puoleensa, Joonas Mäkipelto sanoo.

Napakymppi-tv-ohjelma alkaa Nelosella torstaina 13.9. kello 21. Keskisuomalainen julkaisi raportin ohjelman tekemisestä 4.8. Sen pääset lukemaan alta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .