Paris Hilton sekoitti Suomen median

Hotelliperijätär ja lööppiprinsessa Paris Hilton saapui Suomeen torstaina - ja oli itseoikeutetusti mediahuomion keskipisteessä. Helsinki-Vantaan lentokentällä huomion tosin varasti hetkellisesti Hiltonin henkivartija, joka kohteli paikalla parveillutta mediaa varsin kovakouraiseen tyyliin.

Good Charlotte -yhtyeen kitaristin Benji Maddenin siivellä maahan saapunut Hilton herätti pitkin päivää mielenkiintoa muissakin kuin valokuvaajissa.

- Kun tulee lähes päivittäin luettua hänen tempauksistaan lehdistä, olisi ihan mielenkiintoista nähdä hänet elävänäkin. Ihan sattumalta osuin paikalle ja jäin, kun oli valokuvaajia paikalla, kertoi Hotelli Kämpin edessä tähteä odotellut hämeenlinnalainen Seija Eloranta.

Eloranta ja hänen seurassaan Hiltonia odotellut kouvolalainen Salli Happo, 15, joutuivat kuitenkin harmillisen sopuli-ilmiön uhreiksi. Toimittajat olivat kerääntyneet väärän hotellin eteen.

Helsingissä tehdyn pikaotannan perusteella höpöhöpökuningatar Hilton kuuluu siihen mediailmiöiden sarjaan, joita mielellään ylenkatsotaan, mutta jotka kohdalle osuessaan lopulta kiinnostavat kummasti.

Good Charlotte -yhtye esiintyi Helsingin jäähallissa torstai-iltana ja poistuu maasta tänään perjantaina. Samalla päättyy myös Suomi-median kilpajuoksu Parisin perässä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Paris Hilton juhli ilman rintaliivejä