Parranpärinää luvassa: ZZ Top tulee 50-vuotisjuhlakiertueellaan Suomeen – boogie rockin kuninkaiden keikkapaikan anniskelussa tehdään suomalaisittain historiaa

Edelleen alkuperäiskokoonpanossaan kiertävä yhdysvaltalaisen rhythm'n'bluesin ja boogie rockin kuninkaallisryhmä ZZ Top täyttää ensi vuonna 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi kiertueelle lähtevä trio (Billy Gibbons, laulu ja kitara, Dusty Hill, laulu ja basso sekä Frank Beard, rummut) soittaa Helsingissä Hartwall Arenalla tiistaina 4. kesäkuuta 2019.

Suomalaisittain ZZ Topin Helsingin keikalla tehdään pienimuotoista historiaa, sillä järjestäjien mukaan täysi-ikäisillä on nyt mahdollisuus ostaa istumapaikkalippu anniskelukatsomoon. "Täysi-ikäisille suunnatuissa anniskelukatsomoissa pääset nauttimaan Hartwall Arenan ravintolasta ostettuja anniskelutuotteita omalla istumapaikallasi konsertin lomassa", tiedotteessa hehkutetaan. Hartwall Arenan istumakatsomoista on rajattu anniskelualueeksi kolme lohkoa.

Samassa tiedotteessa Billy Gibbons kommentoi tulevaa 50 Years With ZZ Top -kiertuetta näin:

– 50 vuotta on kulunut ja luulen, että alamme olla aika hyviä! Olemme yhtä innoisssame päästessämme soittamaan ensi kesänä Barcelonassa kuin olimme menossa soittamaan Beaumontiin Teksasiin vuonna 1969. Parrat ovat ehkä hieman pidempiä, mutta kovin moni muu asia ei ole muuttunut ja toivomme näin myös jatkuvan.

Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 26. marraskuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Vuoden Stand Up Tulokas 2019 -kilpailun voittaja selätti ikärasismin

Legendaarisen Tanssisali Lutakon "diktaattori" paljastaa, kuinka bändivalinnat tehdään – "Viime vuotta on haastavaa pistää paremmaksi"

Äiti ei tiennyt, mitä tarkoittaa ID, ja päätti tehdä vauva-arjesta sanakirjan – Tiedätkö sinä, mitä ovat PY ja MPR?

Video: Anssi Kelan kunnianosoitus Matti Nykäselle herkisti gaalayleisön – Hall of Fame -pysti ojennettiin äiti Vieno Nykäselle

Jalat tiukasti Ilmolahden pelloilla ja metsissä – 80-vuotias Heikki Leivonen asuu sielunmaisemassaan

Jyväskyläläisyhtye Miljoonasade yllättää jälleen tempauksellaan: hiilijalanjälkeä paikataan puita istuttamalla

Suomipopin Hovimuusikko on ylpeä saadessaan jatkaa suomalaista rillumareiperinnettä – Ilkka Ihamäki päätyi naurattamaan radiokuuntelijoita sattumalta

Imitaattori, joka sai kuulla olevansa puujalkavitsien Leonardo da Vinci, herkistyy, kun puhutaan hänen kotiseudustaan – "Mänttä, tuo Pohjolan Louvre"

Jyväskylästä ryntäys The Voice of Finland -tv-laulukisaan – keskussairaalan lääkäri avauslähetyksessä

Kaipaatko katsottavaa? Kriitikko Marko Ahonen listasi 2010-luvun parhaat tv-sarjat

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.