Suomalaisen musiikkimaailman eturivin artisteihin kuuluva aloitti Suomen-kiertueensa

Suomalaisen musiikkimaailman eturivin vaikuttajiin lukeutuva, mutta ilman sitä viimeistä todellista läpilyöntiä oleva Pave Maijanen on aloittanut Suomen kiertueensa. Pave Maijanen ja Klassikot -kiertue jalkautuu Jyväskylään keskiviikkona 18.11., paikkana Paviljonki.

Jyväskylässä Maijanen nähdään ja kuullaan akustisen kitaran varressa, tukenaan Polaris Jousikvartetti.

Pave Maijanen on pitkän uransa aikana toiminut laulajana, lauluntekijänä, basistina, kosketinsoittajana, rumpalina, kitaristina ja tuottajana. 1980-luvun alussa Maijanen perusti Pave's Mistakes -yhtyeen, jonka Pidä huolta -albumi nosti miehen nimen julkisuuteen, koska levyn nimikkokappaleesta tuli hitti. Miehen muita tunnettuja biisejä ovat Lähtisitkö, Jano ja Ikävä.

Vuonna 1992 Maijanen edusti Suomea Euroviisuissa Yamma Yamma -kappaleella.

Seuraava käänne miehen uralla oli vuoden 1998 Mestarit Areenalla -projekti. Yhdessä Hectorin, Kirkan ja Pepe Willbergin kanssa Maijanen teki menestyneen konserttikiertueen. Myös Mestarit Areenalla -albumi myi hyvin.

Viime vuosina Maijanen on kiertänyt Suomea mies ja kitara -soolokeikkojen lisäksi kitaristi Heikki Silvennoisen kanssa. Pitkänlinjan artisti palkittiin urastaan Iskelmä Finlandia -palkinnolla 2012. Vuonna 2014 Maijaselle myönnettiin taiteilijaeläke.

Paviljongin konsertti alkaa kello 19.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .