Peliarvio: Elder Scrolls -sarjan uutuus on laimea, rahastuksenmakuinen kokonaisuus

The Elder Scrolls: Legends – Heroes of Skyrim ei tarjoa sarjan faneille lisäarvoa.

The Elder Scrolls -roolipelisarja on kerännyt ympärilleen fanaattisen fanikunnan. Kansansuosio ei ole sattumaa: taidokkaasti rakennetun pelimaailman, hyvän muokattavuuden ja kiehtovan tarinan kombinaatio on edustanut teollisuudenalan parasta osaamista.

Koska pelisarjan varsinaista jatko-osaa ei ole näköpiirissä, saagan fanit joutuvat alahuuli väpättäen etsimään muuta pelattavaa. Valitettavasti The Elder Scrolls: Legends – Heroes of Skyrim ei tarjoa sarjan faneille mitään lisä-arvoa.

Tunnetulla brändillä ratsastavan pelisarjan teema on tuttu, mutta siihen yhtäläisyydet nimekkääseen tuotemerkkiin jäävätkin. Ilmaiseksi kaupattava Legends on digitaalinen korttipeli, jossa keräilyurakkaa voi helpottaa kukkaron nyörejä raottamalla.

Pelillisesti Dire Wolfin tekele muistuttaa Magic The Gatheringiä. Suurin ongelma on pelin hankintamallissa: oikean rahan hankinnat ovat taitoa tärkeämpi väline menestykseen. Yltiöyksinkertaiseen pelimekaniikkaan yhdistettynä rahastuskokonaisuus katoaa keskinkertaisuuteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.