Peliarvio: Marvels Spider-Man oli yksi parhaista – jos tyylilaji kiinnostaa, kannattaa hankkia

Marvel’s Spider-Man: Silver Lining
Insomniac Games
PS4, ikäsuositus 16

Marvel’s Spider-Man oli viime vuoden parhaita videopelejä. Avoimen maailman toimintaseikkailu sai pelaajan todella tuntemaan itsensä Spider-Maniksi.

Silver Lining on kolmas lisäsisältöpaketti. Kaksi aiempaa ovat The Heist ja Turf Wars. Kuolettava palkkasotilas Silver Sable palaa kaupunkiin hakemaan häneltä varastettua teknologiaa. Poliisilaitoksen ylikomisario Yuri Watanabe on hyllytetty väärinkäytöksistä epäiltynä. Spider-Manin tehtävä on pelastaa kaupunki suurtuholta – jälleen kerran.

Silver Lining tarjoaa noin kolme tuntia uutta pelattavaa kahdeksalla eurolla. Uuden tarinan lisäksi tarjolla on uusia tehtäviä, vihollisia, palkintoja, haasteita ja kolme uutta voimapukua.

Silver Lining päättää kolmeosaisen tarinan draamallisesti tyydyttävästi. Mitään yllätyksiä ei tässä vaiheessa enää tarjolla ole, vain lisää sitä samaa.

Marvel’s Spider-Man maksaa nykyään PS Storessa 40 euroa. Jos peli ei ole tuttu ja tyylilaji kiinnostaa, suosittelen hankkimista. Lisäsisällön lataamista kannattaa sitten pohtia erikseen, innostumistasosta riippuen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .