Peliarvio: Pu94 on laadukas mutta kallis hiiri

Pu94 -3d-pelihiiri

Lexip

Pc

Pelihiirten markkinat ovat hurjassa kasvussa. Ranskalainen Lexip haastaa suuryritykset valtavirrasta kaikilla mittareilla poikkeavalla toteutuksellaan.

Lexip Pu 94 on joukkorahoitusprojektina syntynyt 3d-pelihiiri, joka on varustettu erittäin tarkalla liiketunnistimella ja normaalin hiireen verrattuna kahdella lisäohjaintatilla. Ensimmäinen on peukalolla komennettavaksi tarkoitettu ohjaustikku ja toinen sisäänrakennettu, hiirtä kallistelemalla käskettävä malli.

Kahden joystick-ohjaimen integrointi hiireen kuulostaa ajatuksena mielenkiintoiselta. Ennakkoluulottoman toteutuksen luvataan tarjoavan jopa 30 prosentin kilpailuetu pelinopeudessa. Innovaatio ei valitettavasti lennä massamarkkinoilla: käyttökokemus on hankala ja toteutukselle luontevasti soveltuvat pelit harvassa.

Teknisesti Pu 94 on laadukas kokonaisuus; materiaalit ovat kestäviä ja keraamisten pohjatassujen ansiosta hiiri liukuu erilaisilla pinnoilla sulavasti. Yli 150 euron hintalapun vuoksi uutuuden markkinalokero on kuitenkin erittäin rajoittunut.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .