Pelit: Tämä moderni scifi-kaahailu on napakymppi – "Tarkoitettu vauhtia rakastaville virtuaalikuskeille"

RedOut on vauhtia rakastaville virtuaalikuskeille, joilla on nopeat refleksit.

RedOut

505 Games

PS4, XOne, Switch, PC, ikäsuositus 3

Nimet ovat tärkeitä. RedOut vie ajatukset automaattisesti Pleikkari-klassikko WipeOutin suuntaan, mikä on täsmälleen oikea mielikuva. Kummassakin pelissä ajetaan kilpaa huippunopeilla, futuristisilla liitoautoilla. Yhteistä on myös teknohenkinen soundtrack. Muita RedOutin henkisiä sukulaisia ovat F-Zero, Rollcage ja POD.

Itse en nakkisormineni pärjää autopeleissä, mikä ei kuitenkaan haittaa laadukkaan sellaisen havaitsemista. RedOut on äärimmäisen vauhdikas ja näyttävä ajopeli, jossa riittää haastetta.

Yleensä autopelit jaetaan realistisiin simulaattoreihin ja arcade-kaahauksiin. RedOut kuuluu jälkimmäiseen ryhmään, joskin mukana on myös paljon realismia. Tällainen kilpa-ajaminen ei ole todellisuudessa mahdollista, mutta RedOut noudattaa fysiikan lakeja. Nollapainovoimassa ajaminen vain on ihan eri juttu kuin radalla kisaaminen.

RedOut on tarkoitettu vauhtia rakastaville virtuaalikuskeille, joilla on nopeat refleksit. Mikäli WipeOut tuo mieleen mukavia muistoja, RedOut on suorastaan napakymppi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.