Perjantain 26.10. elokuvat

Hot Tub Time Machine - kasarikankkunen

Nelonen klo 21.30–23.35

Adam (John Cusack) ystävineen palaa nuoruutensa biletyshiihtokeskukseen, missä porekylpy vie heidät 1980-luvulle. Jos 1980-luku merkitsee sinulle jotain erityistä, Hot Tub Time Machine (2010) on mainio komedia.

Miehen paikka vapaana

AVA klo 21.00–22.50

Julien (Vanessa Williams) elämä on mallillaan, kunnes hän tapaa keinohedelmöityksellä alkunsa saaneen lapsensa isän. Vaikka romanttinen komedia Miehen paikka vapaana (And Then Came Love, 2007) onkin valinnut aidan matalimman kohdan, on siinä miellyttäviäkin hetkiä.

Miehestä mittaa

Yle Teema klo 21.30–23.05

Telakalla 30 vuotta työskennellyt mies (Peter Mullan) saa potkut. Hän lupaa uida Englannin kanaalin yli ja näyttää, että ei ole vielä mikään kehäraakki. Draamakomedian Miehestä mittaa (On A Clear Day, 2005) käsikirjoitus on kaavamainen, mutta mainiot näyttelijät peittävät sen aika hyvin.

Vantage Point – askeleen edellä

TV5 klo 21.00–22.45

USA:n presidentti ammutaan Espanjassa. Sujuva perusjännäri Vantage Point (2008) seuraa tapahtumia eri ihmisten näkökulmista.

Kingdom

MTV3 klo 23.05–01.15

Kun amerikkalaisten asuinalueella Saudi-Arabian Riadissa räjähtää pommi, FBI-agentti (Jamie Foxx) asustajineen saapuu paikalle tutkimaan terroritekoa. Jännäri Kingdom (2007) on CSI: Riad, johon on lisätty pari komeaa toimintakohtausta.

Takki ja liivit pois

TV1 klo 13.40–15.00

Professorin (Aku Korhosen) tytär (Sirkka Sipilä) haluaa teatteriin, koska hänen ihastuksensa (Unto Salminen) on näyttelijä. Takki ja liivit pois (1939) on tyypillinen Agapetuksen tekstiin perustuva väärinkäsityskomedia.

Uusimmat

Tänään

"Kun miehet vanhenevat kysytään, onko tässä mitään järkeä!" – Jyväskyläläinen Swallow the Sun julkaisee levyn neljän vuoden tauon jälkeen

Jyväskyläläinen baarimestari Ella Lappalainen haki drinkkioppia Euroopasta: "Valomerkki tuli sitten, kun asiakkaat halusivat poistua"

Jyväskylän Vanhan Hautausmaan työnjohtaja Liisa Kontunen on ollut töissä hautausmaalla 17-vuotiaasta – itselleen hän ei hautaa halua ollenkaan

Konnevedellä lapsuuskesiään viettänyt kokki Pipsa Hurmerinta laittaa uuden vaihteen silmään

66-vuotias ylilääkäri lenkkeilee työmatkansa Keski-Suomen keskussairaalalle joka päivä noukkien roskia – kilometrejä kertyy vuodessa toista tuhatta

Suomalaisessa aikuisviihteessä on paljon pielessä, sanoo alalla työskennellyt Mira Villman

"Minä odotin ja odotin 20 vuotta" – Isä jo ihmetteli, mikä alle parikymppistä tytärtä vaivaa, kun tämä vain kuunteli huoneessaan Veikko Ahvenaisen levyjä

Svengaavaa joulumusiikkia tarjolla Viitasaari Areenassa

Rajoilla Ensemble konsertoi Viitasaarella espajanjalaistunnelmissa

Jyväskylässä puheoppinsa saanut Tarja Närhi kertoo, miksi ryhtyi iskelmän puolustajaksi – "Monen mielestä se on pelkkää huttua"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.