Perjantain 6.7. elokuvat

Life

Vuosi 1932, New York. Kaksi pikkurikollista (Eddie Murphy, Martin Lawrence) tuomitaan elinkautiseen. Draamakomedia Life (1995) kattaa 60 vuotta päähenkilöidensä elämää.

The Edge – reunalla

Ökyrikäs älykkö (Anthony Hopkins), tämän upea vaimo (Elle MacPerson) ja valokuvaaja (Alec Baldwin) päätyvät Alaskan erämaahan taistelemaan hengestään. Käsikirjoittaja David Mamet ja ohjaaja Lee Tamahori ovat tehneet eri elokuvia.

Freedomland

Äiti (Julianne Moore) kertoo ryöstäjien kaapanneen poikansa. Poliisi (Samuel L. Jackson) epäilee äidin kertomusta. Freedomland (2006) on tylsä ja tavanomainen rikosdraama.

Totuus on armoton

Rikosmelodraamassa Totuus on armoton (1963) nuori lakimies (Sauli Seppälä) lähtee maaseudulle käräjöimään ja rakastuu. Tämä jäi ohjaaja Valentin Vaalan viimeiseksi näytelmäelokuvaksi.

Kaukana poissa

Kyynelvaroitus, draama Kaukana poissa (Away from Her, 2006) riipaisee syvältä. Fiona (Julie ChristieI) ja Grant (Gordon Pinsent) ovat olleet yhdessä 40 vuotta. Kun vaimolle havaitaan Alzheimerin tauti, mies tietää, mihin se johtaa.

Terminator 3: Koneiden kapina

Eihän Terminator 3 (Terminator 3: Rise of the Machines, 2003) kovin hyvä Terminator-elokuva ole, mutta se on kohtalainen toiminnallinen scifi-leffa. Ihmiskunnan viimeinen toivo tulevassa sodassa koneita vastaan, John Connor (Nick Stahl), on nyt aikuinen. T-101-mallin terminaattorin (Arnold Schwarzenegger) tehtävä on suojella Connoria edistyneemmältä terminaattorilta (Kristanna Loken).

Lue kaikki veroaiheiset jutut

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.