Pian selviää, miten sujuu Veeran ja Miron hääpäivä – jyväskyläläispari nähdään televisiossa

Jyväskyläläiset Veera, 26, ja Miro, 26, esiintyvät tammikuun lopulla alkavassa TV5:n hääohjelmassa Unelmahäät.

Parin alkutaival oli mutkia täynnä. Veera tapaili samaan aikaan sekä Miroa että tämän hyvää kaveria ja kolmiodraama oli valmis. Kun suhde muuttui julkiseksi, mikään ei kuitenkaan enää pidätellyt kaksikkoa: seurustelupäätös tehtiin nopeasti ja kuukauden kuluttua, eli maaliskuussa 2014 Miro jo muutti Veeran luo asumaan. Yhteinen Adessa-tytär syntyi joulukuussa 2015.

Romanttisten tositarinoiden nälkäisille on luvassa kymmenen uutta rakkausjaksoa, kun kotimainen tosi-tv-sarja Unelmahäät palaa ruutuun TV5:lla 28. tammikuuta. Sarjassa seurataan useammankin parin hääjuhlien valmisteluja ja sanotaan tahdon ympäri Suomea. Aina suuren päivän valmistelu ei suju kuin tanssi. H-hetken lähestyessä pinna on usein kireällä yhdellä jos toisella ja solvaukset saattavat lennellä.

Luvassa tv-katsojille on muun muassa australialais-savolaista huumoria, kolmiodraamaa, salamarakkautta, ehdonalaista onnea, suurperheen romantiikkaa ja bisnesparin ylellinen juhla. Lisäksi katsojat saavat tietää, kenen esikoinen uhkaa syntyä ennenaikaisesti juuri ennen häitä.

Avausjaksossa porvoolaiset Serita, 22, ja Ville, 22, ovat häiden aikaan ehdonalaisella huumausainerikoksesta. Pari on vihitty aiemmin vankilassa, mutta ohjelmassa he juhlistavat Porvoon Tuomiokirkossa uutta yhteistä alkua.

Unelmahäät tulee TV5-kanavalla maanantaisin kello 21.00 alkaen 28. tammikuuta. Jaksot on katsottavissa jälkikäteen Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa sekä tulevat jaksot ennakkoon maksullisen Dplay+:n puolella.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .