Promogirl-kisan jyväskyläläinen osanottaja Katja Kokkonen on syntynyt Venäjällä

Heinäkuun lopulla Kotkan Meripäivillä selviää, kuka on Promogirl-kisan voittaja. Kilpailussa etsitään promotehtäviin sopivaa naista ja jyväskyläläinen Katja Kokkonen, 23, on sitä mieltä, että hänen sopisi voittaa titteli.

– Jos voitan, alan tehdä näitä hommia ihan päätyönä. Promoaminen vain nyt on niin hienoa. Se on laaja-alaista, monipuolista työtä, jossa saa olla ihmisten kanssa, Kokkonen, kisan numero 2, sanoo.

Sosiaalinen ja avoin, tanssia aina harrastanut Kokkonen on tehnyt promo- ja mallin töitä kuusi vuotta. Tällä hetkellä hän on kotiäitinä hoitaen 2-vuotiasta tytärtään.

Kilpailun virallisilla sivuilla Kokkonen kertoo olevansa "heittäytyjä, joka haluaa koetella rajojaan". Hän kertoo "rakastavansa talvea, musiikkia ja koiria". Niin että jos promohommista ei tule mitään, Kokkonen voi kokeilla koirankasvatusta, ja nimenomaan saksanpaimenkoirien. Tällä hetkellä hänellä on kaksi koiraa.

Vastaavaa kilpailukokemusta Kokkosella ei ole, mutta kun hän törmäsi netissä Promogirl-kisan hakulomakkeeseen, hän ei voinut vastustaa kiusausta.

Ja sitten tulee ylläri, jota kukaan ei edellä olevan perusteella ole voinut päätellä: Katja Kokkonen puhuu täydellistä suomea eikä lainkaan venäjää, vaikka hän on syntynyt Venäjällä. Kokkonen adoptoitiin Suomeen 16 vuotta sitten, kun hän oli 8-vuotias.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .