Puisista palapeleistä tai laamapaidasta joulun hitti? Joulun alla paljon tapahtumia

Käsityöläisten joulutori ja jouluinen taidebasaari tarjoavat joulun tunnelmaa 12.–13.12. Jyväskylässä (Kauppakatu 23). Tarjolla on ammattikäsityöläisten ja kuvataiteilijoiden yksilöllisiä lahjaideoita pukinkonttiin sekä joulun tunnelmaa kahviloineen.

Suomen käsityön museon joulutorille on valittu lähes 30 ammattikäsityöläistä eri puolilta Suomea. Tänä vuonna tuotteita on niin muotoilun ystäville, perinteisten tekniikkojen kannattajille kuin värikästä retroa rakastavillekin.

Ennakkosuosikkeja tämän joulun hiteiksi ovat joutsalaisen Haaparepun turvalliset puiset palapelit perheen taaperoikäisillle sekä nostalgiset laamapaidat Vaasan Trikoolta.

Jyväskylän taidemuseon jouluisessa taidebasaarissa puolestaan löytyy joululahjoiksi pienoisveistoksia, maalauksia, grafiikan vedoksia ja valokuvia. Lisäksi myynnissä on kortteja, koruja, ja muita taidekäsityötuotteita.

Jyväskylän keskustassa valmistaudutaan jouluun runsaalla tarjonnalla. Toivolan Vanha Piha (Kilpisenkatu 2) on jo muuttunut joulupihaksi myyntikojuineen, putiikkeineen ja jouluherkkuineen.

Galleria Patina (Kauppakatu 3) puolestaan muuttuu joulukuun ajaksi tunnelmalliseksi ja kiireettömäksi Joulu-Putiikiksi taidenäyttelyineen ja lahjaideoineen. Jouluputiikki pitää ovensa auki viikonloppuina 12.–13.12. ja 19.–20.12.

Tapahtumat ovat osa Joulukylä Jyväskylä -kokonaisuutta. Jväskylän koko joulunajan tapahtumatarjonta löytyy osoitteessa http://visit.jyvaskyla.fi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .