Pullblox

Nintendo 3DS
Nintendo 3DS:n nettikaupasta ladattava Pullblox-ongelmanratkontapeli on todellinen löytö, joka tarjoaa runsaasti innostavaa tekemistä.

Pelin kentissä on tarkoitus kiivetä värikkään palikkakasan päälle. Tämä tapahtuu vetämällä ja työntämällä palikoita syvyyssuunnassa, jolloin rakennetaan eteen portaita.

Yksinkertaisen peli-idean omaksuu hetkessä, mutta kuten lajityyppiin kuuluu, pelattavuus kehittyy haastavaksi. Pelisuunnittelu hyödyntää käsikonsolin 3D-tehostetta oivallisesti, sillä sen avulla pulmien havainnointi on luontevaa.

Pullblox tarjoaa hintaansa nähden hurjasti pelattavaa. Pelin yli 200 tasoa antaisivat kiitettävästi vastinetta täysihintaisenakin julkaisuna, mutta kuuden euron nettilatauksena sisältö on vähintään anteliasta.

Vankka kokonaisuus ei pääty edes lopputeksteihin: omia kenttiä voi rakentaa helppokäyttöisellä editorilla, ja netistä saa ilmaiseksi ladattua muiden väsäämiä ongelmia.

Laadukas Pullblox on edullinen, koukuttava ja idearikas pulmapeli, joka soveltuu hyvin sekä pikaisiin että pitkiin pelituokioihin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.