Pure Pool VooFoo

Urheilupelien viehätys on läpi historian perustunut taikaan, jonka virtuaalinen pääsy eri lajien huippuliigaan tarjoaa. Esimerkiksi jääkiekkoilu NHL-lisenssillä on kiehtonut pelaajia jo vuosikymmenien ajan.

Sama periaate löytyy myös Pure Poolin takaa. Vaikka peli on monille suomalaisille tuttu illanvietoista tai uusmediayhtiöiden taukoviihdepajoista, huippuluokan pooli on maassanne harvinainen näky.

VooFoon näkemys keppipelien kuninkaasta on erittäin onnistunut. Laadukkaasti rakennettu tuotos loistaa kaikilla osa-alueilla, sillä korean ulkokuoren ja autenttisen äänimaailman lisäksi myös pelituntuma on hiottu autenttiseksi. Pallot ja mailat käyttäytyvät äärimmäisen aidon oloisesti myös törmäyksissä, eikä biljardi- ja poolipelien helmasyntiä – heikosti mallinnettuja törmäyksiä – ole päästetty tuhoamaan kokonaisuutta.

Kokonaisuutena Pure Pool on erinomainen poolipeli, joka tarjoaa lajin ystäville pelattavaa pitkäksi aikaa. Realismihakuisen pelituntuman ainoa kääntöpuoli on korkea aloituskynnys. Vaikka aloittelija pääsee mukaan nopeasti, lyöntien taitaminen vaatii tuntikausien harjoittelun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.