Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition

Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition on melkoinen nimihirviö, joka kaipaa selittämistä. Julkaisu sisältää kaksi peliä, joita yhdistää samanlainen pelimekaniikka. Kummassakin pelissä Bejeweled ja Candy Crush -tyyppinen pulmanratkaisu yhdistyy seikkailu- ja roolipeliin. Mukana on myös reilu ripaus Pokemonia.

Pelaaja kokoaa oman tiiminsä, jonka jokaisella jäsenellä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Joukkueen kasaaminen ja kehittäminen on merkittävä osa kokemusta. Viiden sankarin tiimejä voi ja pitääkin olla käytössä useampia.

Taistelut käydään järjestämällä vähintään kolme samanlaista kuviota vierekkäin, jolloin ne katoavat. Nämä poistot muuttuvat sitten hyökkäyksiksi, joiden vaikutus riippuu pelihahmojen väristä ja tyypistä. Alussa seikkailu etenee ilman kummempaa suunnittelua, mutta jossakin vaiheessa pitää alkaa ajatella taktisesti. Oman seurueen koostumista tulee vaihdella vihollisten mukaan.

Kahdesta versiosta Mario-hahmojen seikkailu on sekä vaativampi että hauskempi. Vaikeusasteen epälooginen vaihtelu käy toisinaan hermoille, vaan ei pilaa koukuttavaa tuplapeliä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Marko Ahosen tärpit: Menu Finnjävel vie katsojat suomalaisen perinneruuan ytimeen

Vanhat kuvat: Nelostietä mentiin venekyydillä, kun vedet nousivat tulvakorkeuteen 1955 – katso kuvat Pihtiputaalta ja Koskenpäältä

Tiedätkö, arvaatko, muistatko? Tällä kertaa tietovisassa sukelletaan historiaan: Tiedätkö Suomen kuninkaan oikean nimen?

Somen supertähti Keuruulta on nyt kirjailija ja filosofian maisteri – "Nyt voin ryhtyä täysillä kehittämään uraa"

Marko Ahosen tärpit: Inside Out – mielen sopukoissa on yksi Pixarin lukuisista merkkiteoksista

Jyväskyläläinen, sinut on tanssihaastettu! Opettele yksinkertainen tanssisarja, kuvaa se ja lähetä eteenpäin

Marko Ahosen tärpit: Renny Harlin muutti elokuviensa kielen hollywoodista kiinaksi – New Year’s Even käsikirjoitusta ei herättäisi eloon Jeesuskaan

Umpikaupunkilainen emäntä alkoi kuvata maatilan eläimiä – nyt possu, aasi ja poni ovat some-tähtiä

Marko Ahosen tärpit: Mad Max – Fury Road on viiden tähden toimintaelokuva ja tyylilajinsa suuri merkkiteos

Nämä tarinat kuulostavat saduilta, mutta ovat täyttä totta! Kuningas söi itsensä hengiltä, toinen ei peseytynyt koskaan, kolmas juoksi alasti pitkin katuja...

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.