JVG ja Cheek upposivat Himoksella: "Järkyttäviä rusketusrajoja!"

Suomen suurin juhannusfestivaali Himoksella etenee täyttä höyryä jo toista päivää. Juhannusaattona festarikansaa on villinnyt erityisesti suomiräp, kertoo Himoksella festivaalivieraana oleva Keskisuomalaisen toimittaja Hanna Liimatainen.

– Tunnelma on ollut rauhallinen ja leppoisa. Päivän kovimpia juttuja on ollut JVG:n keikka iltapäivällä, sen aikana jonot olivat todella pitkiä. Lisäksi Cheek kiinnosti ihmisiä kovasti.

Liimataisen mukaan ainoa pettymyksiä aiheuttanut seikka JVG:n keikassa oli, ettei Raappanaa nähty vierailemassa räppikaksikon Kran Turismo -hitin vahvistuksena.

Hän myös arvioi, että mökkimajoitus on saattanut olla tänä vuonna festarivieraiden suosiossa.

– En tiedä, onko havainto vain omaa tuntumaani, mutta vaikuttaisi siltä, ettei telttamajoitus houkuttele aivan takavuosien lailla.

Sää on hellinyt Himoksen juhlakansaa. Parinkymmenen asteen lämpötila yhdistettynä auringonpaisteeseen on saanut monen paidatta juhlineen muistuttamaan ihonväriltään rapua.

– Aika järkyttäviä t-paita -rajoja on tullut vastaan, Liimatainen naurahtaa.

Järjestelyt ovat pääsääntöisesti pelanneet Himoksella, mutta virvokkeiden hintataso on närästänyt asiakkaita. Pieni limppari maksaa festivaalialueella kolme euroa ja puolen litran energiajuoma neljä euroa.

Pienestä oluesta saa Himoksella pulittaa suolaiset kuusi euroa.

Viime juhannuksena tapahtuna keräsi 42 000 kävijää. Järjestäjät odottavat tänä vuonna vielä isompaa yleisöä, sillä tapahtuma-alue on entistä laajempi. Himoksen juhannusfestivaalit järjestetään tänä vuonna neljännentoista kerran.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .