Rambo: The Video Game Teyon

Sekava ja keskeneräinen Rambo: The Video Game epäonnistuu pyrkimyksissään yhdistää ja siirtää kolme ensimmäistä Rambo-elokuvaa pelimuotoon.

Kyseessä on valopistoolipeli, jota ei kuitenkaan voi pelata valopistoolilla. Alustasta riippuen tähtäintä ohjataan joko hiirellä, peliohjaimella tai liikeohjainkapulalla. Näistä jälkimmäinen pääsee lähelle toivottua tyyliä, muttei tarjoa nautittavaa pelikokemusta.

Tapahtumat liikkuvat automaattisesti eteenpäin. Tehtävänä on tulittaa herkeämättä ruudulle ja suojautua välillä vastatulelta esteiden taakse. Ohutta tarinaa kuljettavissa välianimaatioissa täytyy puolestaan painella ruudulla näkyviä nappeja oikea-aikaisesti, mikä on toteutettu poikkeuksellisen ankeasti.

Ulkoisesti vanhentuneesta ja hälyttävän lyhyestä pelistä ei välity positiivisia tunteita, mutta räiskinnän lomassa sentään kuullaan Sylvester Stallonea. Tosin herra ei ole ryhtynyt pelin ääninäyttelijäksi, vaan repliikit on leikattu suoraan vanhoista elokuvista.

Kaiken kaikkiaan Rambo: The Video Game osoittautuu surulliseksi farssiksi, joka näyttää ikävästi videopelaamisen järjettömimmän puolen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.