Rantautuvatko rumat jouluvillapaitapiparit jo Suomeen?

Värikkäät leivonnaiset ovat jo tulikuuma villitys maailmalla.

Rumat jouluvillapaidat ovat jo pitkään olleet osa joulua ja joulunalusaikaa. Sellaiseen saattaa pukeutua jopa suuri johtaja työpaikkansa joulukahvitilaisuuteen ja näin hauskuuttaa työyhteisöä. Uusin villitys maailmalla ovat rumat jouluvillapaitapiparit. Nyt odotetaan, tarttuvatko kotileipurit jo tänä vuonna kaulimiin ja täyttävät leivontablogit ja Instgramin paitapipareiden kuvilla.

Hauskoja piparikuvia löytyy netistä malliksi muun muassa hakusanalla ugly sweater gingerbread men.

Helpoimmillaan värikkäät piparit syntyvät valmiista taikinasta ja valmiista sokerikuorrutteesta.

– Kuorrutetta löytyy valmiina tuubissa vihreänä, punaisena, vaaleanpunaisena ja valkoisena. Paidoissa voi käyttää myös koristelugeelejä ja koristerakeita, leivontatuotteiden asiantuntija Katariina Iivonen Dr. Oetkeriltä kertoo.

Yritys tekee tänä vuonna hyväntekeväisyyskampanjan piparkakkutaloilla ja haastaa leipurit kuvaamaan talonsa. Dr. Oetker lahjoittaa jokaisesta Instagramissa tietyllä tunnuksella jaetusta kuvasta yhden euron SOS-Lapsikylän toimintaan.

– Mietimme, kuinka saisimme mahdollisimman monta suomalaista mukaan tärkeään SOS-Lapsikylän toimintaan, jota olemme tukeneet jo kymmenen vuotta. Nyt jo useampi sata ihmistä on osallistunut, mutta lisää tietysti toivomme. Mukaan kampanjaan pääsee tekemällä piparitalon, ottamalla kuvan ja julkaisemalla kuvan Instagramissa tunnuksella #piparikoti, Iivonen kertoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .